مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

435
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

143
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر پارامترهای برشی بر مدل سازی فرایند خشک شدن هویج

صفحات

 صفحه شروع 251 | صفحه پایان 261

چکیده

 فرایند خشک شدن یک محصول, علاوه بر شرایط بیرونی مانند دما و جریان هوا به بافت داخلی آن نیز بستگی دارد. برش هویج در جهات مختلف قطعاتی با ساختار سلولی متفاوت ایجاد می کند که می تواند در رفتار خشک شدن این محصول اثرگذار باشد. در این پژوهش اثر عواملی مانند نوع تیغه در سه مدل لبه صاف, اره ای و کنگره ای, جهت برش در سه جهت افقی و مورب و عمودی و در دو ضخامت 3 و 6 میلی متر بر مدل های سینتیک خشک شدن بررسی شد. پس از انجام آزمایشات داده ها در 7 مدل رایج خشک کردن برازش شد. نتایج نشان داد در تمام تیمارها مدل لگاریتمی با R2≥0.98 , RMSE≤0.04و SSE≤0.02 فرایند خشک شدن را بهتر تفسیر می کند. همچنین ضرایب انتشار رطوبت بدست آمده نشان داد در قطعاتی با ضخامت 6 میلی متر بیشترین ظریب نفوذ 5.07 مترمربع بر ثانیه برای تیغه کنگره دار در جهت مورب و در ضخامت 3 میلی متر بیشترین ضریب نفوذ 2.55 مترمربع بر ثانیه برای برش با تیغه کنگره دار در جهت طولی به دست آمد که می توان این روش را به عنوان روش مناسب برش برای تهیه هویج خشک پیشنهاد کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نقی پورزاده ماهانی، مریم، روحانی، عباس، و آق خانی، محمدحسین. (1396). بررسی اثر پارامترهای برشی بر مدل سازی فرایند خشک شدن هویج. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 48(2)، 251-261. SID. https://sid.ir/paper/518037/fa

    Vancouver: کپی

    نقی پورزاده ماهانی مریم، روحانی عباس، آق خانی محمدحسین. بررسی اثر پارامترهای برشی بر مدل سازی فرایند خشک شدن هویج. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(2):251-261. Available from: https://sid.ir/paper/518037/fa

    IEEE: کپی

    مریم نقی پورزاده ماهانی، عباس روحانی، و محمدحسین آق خانی، “بررسی اثر پارامترهای برشی بر مدل سازی فرایند خشک شدن هویج،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 2، pp. 251–261، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/518037/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button