مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

818
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

665
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن

صفحات

 صفحه شروع 151 | صفحه پایان 161

چکیده

 در این تحقیق, اثر ترکیب دو سطح کتیرا (15 و 30 %) بر فیلم کیتوزان 2% مورد مطالعه قرار گرفت و خصوصیات فیلم تولیدی بررسی شد. نتایج آزمون ها, بهترین خصوصیات را در غلظت 30% کتیرا در ترکیب با پلیمر کیتوزان به اثبات رسانید. درصد رطوبت و حلالیت فیلم با افزودن کتیرا به کیتوزان افزایش معنی داری نداشت (p>0.05). میزان نفوذپذیری به بخار آب در فیلم شاهد (کیتوزان) و فیلم کامپوزیت اختلاف معنی داری با یکدیگر داشتند (p<0.05), کم ترین میزان در کامپوزیت 15% مشاهده شد که 1.53 (10 -10 g/ms Pa) بود. مقاومت کششی فیلم کیتوزان با افزودن کتیرا تغییر معنی داری نداشت (p>0.05) ولی کم ترین مقاومت کششی در کامپوزیت 15% مشاهده شد. درصد افزایش طول با افزودن کتیرا کاهش یافت. افزودن کتیرا به فیلم کیتوزان تغییر معنی داری (p>0.05) در شفافیت آن ایجاد نکرد, اما از درجه شفافیت کاسته شد. به طوری که کم ترین شفافیت در کامپوزیت 30% مشاهده گردید. نتایج تحقیق حاضر نشان میدهد که افزودن کتیرا به کیتوزان باعث بهبود ویژگی های فیزیکی و مکانیکی این پلیمر در حالت فیلم و افزایش کارایی جهت بسته بندی ماهی گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اجاق، سیدمهدی، شریعتمداری، فاطمه، عادلی، افشین، کردجزی، معظمه، و عبدالهی، مهدی. (1396). تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(15 )، 151-161. SID. https://sid.ir/paper/258720/fa

    Vancouver: کپی

    اجاق سیدمهدی، شریعتمداری فاطمه، عادلی افشین، کردجزی معظمه، عبدالهی مهدی. تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1396؛4(15 ):151-161. Available from: https://sid.ir/paper/258720/fa

    IEEE: کپی

    سیدمهدی اجاق، فاطمه شریعتمداری، افشین عادلی، معظمه کردجزی، و مهدی عبدالهی، “تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 15 ، pp. 151–161، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258720/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button