APA:
کپیعزیزی، الهه، یگانه، سکینه، فیروزبخش، فرید، و جانی خلیلی، خسرو. (1395). اثر جیره غذایی حاوی اسانس آویشن (.Thymus vulgaris L) بر عملکرد رشد, فراسنجه های خونی و بیوشیمیایی سرم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، 4(2)، 45-61. SID. https://sid.ir/paper/259499/fa
Vancouver:
کپیعزیزی الهه، یگانه سکینه، فیروزبخش فرید، جانی خلیلی خسرو. اثر جیره غذایی حاوی اسانس آویشن (.Thymus vulgaris L) بر عملکرد رشد, فراسنجه های خونی و بیوشیمیایی سرم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی[Internet]. 1395؛4(2):45-61. Available from: https://sid.ir/paper/259499/fa
IEEE:
کپیالهه عزیزی، سکینه یگانه، فرید فیروزبخش، و خسرو جانی خلیلی، “اثر جیره غذایی حاوی اسانس آویشن (.Thymus vulgaris L) بر عملکرد رشد, فراسنجه های خونی و بیوشیمیایی سرم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792،” پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، vol. 4، no. 2، pp. 45–61، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/259499/fa