مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

469
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

504
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر غنی سازی با اسید لینولنیک روی کیفیت منی خروس نگه داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 43

چکیده

 در پژوهش حاضر اثر اسید لینولنیک روی کیفیت منی خروس که در دمای 4 درجه سانتی گراد ذخیره شده بررسی شد. برای این منظور, جمع آوری منی از خروس ها (تعداد= 10) 2 نوبت در هفته انجام گرفت؛ سپس نمونه های با کیفیت خوب, رقیق شدند و اسید لینولنیک با غلظت های صفر ( کنترل), 40 (40L), 80 (80L) و 160 (160L) میکرومولار به آن ها افزوده شد. به منظور بررسی اثر اسید لینولنیک بر اسپرم, حرکت پیش رونده رو به جلو, قابلیت زنده مانی, همچنین غلظت مالون دی آلدهید و ظرفیت تام آنتی اکسیدانی در محیط نگه داری و اسپرم در ساعت های صفر, 24 و 48 آزمایش اندازه گیری شد. با توجه به نتایج این پژوهش, حرکت پیش رونده رو به جلو در زمان های 24 و 48 پژوهش در گروه های 80L و 160L و نیز درصد زنده مانی اسپرم در گروه های 80L و 160L در ساعت 48 پژوهش بالاتر از گروه کنترل بود (05 /0 p <)؛ علاوه بر این, غلظت مالون دی آلدهید در ساعات 24 و 48 پژوهش درگروه های 80L و 160L در محیط نگه داری و اسپرم کم تر از گروه کنترل بود (05 /0 p <). گروه های ذکر شده در ساعات 24 و 48 پژوهش ظرفیت تام آنتی اکسیدانی بالا تری نسبت به گروه کنترل نشان دادند (05 /0 p <)؛ در نتیجه, غنی سازی با غلظت های 80 و 160 میکرومولار اسید لینولنیک می تواند باعث بهبود کیفیت منی خروس ذخیره سازی شده در دمای یخچال شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسلامی، محسن، غنی ئی، ابوالفضل، زاده هاشم، الهام، و نوروزی، سعید. (1397). بررسی اثر غنی سازی با اسید لینولنیک روی کیفیت منی خروس نگه داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد. علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران، 12(1 )، 33-43. SID. https://sid.ir/paper/260119/fa

    Vancouver: کپی

    اسلامی محسن، غنی ئی ابوالفضل، زاده هاشم الهام، نوروزی سعید. بررسی اثر غنی سازی با اسید لینولنیک روی کیفیت منی خروس نگه داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد. علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران[Internet]. 1397؛12(1 ):33-43. Available from: https://sid.ir/paper/260119/fa

    IEEE: کپی

    محسن اسلامی، ابوالفضل غنی ئی، الهام زاده هاشم، و سعید نوروزی، “بررسی اثر غنی سازی با اسید لینولنیک روی کیفیت منی خروس نگه داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد،” علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران، vol. 12، no. 1 ، pp. 33–43، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/260119/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button