مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,071
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

538
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بنزیله کردن پوسته شلتوک برنج و بررسی ویژگی های مکانیکی کامپوزیت های به دست آمده از آن با پلی استایرن و پلی کاپرولاکتون

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 39

چکیده

 در مرحله اول این پژوهش, پوسته شلتوک برنج (Rice Husk) به عنوان یک ماده ارزان قیمت و طبیعی تحت واکنش بنزیله شدن قرار گرفت و برای اطمینان از انجام واکنش, از نمونه بنزیله شده طیف فروسرخ تبدیل فوریه (FT-IR)) گرفته شد. پیک های ظاهر شده در این طیف نشان داد که گروه های بنزیل به طور موفقیت آمیزی با گروه های هیدروکسیل پوسته شلتوک برنج واکنش داده است. بررسی ویژگی های گرمایی نمونه بنزیله شده با استفاده از آزمون وزن سنجی گرمایی (TGA) نشان داد که پوسته شلتوک برنج بنزیله شده دارای پایداری گرمایی بیشتری نسبت به پوسته شلتوک برنج می باشد. در مرحله بعد, پوسته شلتوک برنج بنزیله شده با درصدهای گوناگون پلی استایرن و پلی کاپرولاکتون در حلال کلروفرم مخلوط شد وپس از حل شدن کامل در اثر تبخیر حلال از آنها فیلم تهیه شد. و ویژگی های مکانیکی نمونه های تهیه شده با آزمون کشش بررسی شد. با استفاده از مقایسه مقاومت کششی, درصد کشش و مدول الاستیسیته یانگ نمونه ها, اثرهای افزایش پوسته شلتوک برنج بنزیله شده به کامپوزیت های پلی استایرن/پلی کاپرولاکتون بررسی شد. با توجه به نتیجه های به دست آمده, افزودن پوسته شلتوک برنج بنزیله شده از 10 تا 40 درصد وزنی به کامپوزیت ها منجر به بهتر شدن ویژگی مکانیکی شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    محمدی روشنده، جمشید، پوراسماعیل سلاکجانی، پیمان، و اخلاصی کزج، کامل. (1393). بنزیله کردن پوسته شلتوک برنج و بررسی ویژگی های مکانیکی کامپوزیت های به دست آمده از آن با پلی استایرن و پلی کاپرولاکتون. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 33(3)، 31-39. SID. https://sid.ir/paper/26146/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی روشنده جمشید، پوراسماعیل سلاکجانی پیمان، اخلاصی کزج کامل. بنزیله کردن پوسته شلتوک برنج و بررسی ویژگی های مکانیکی کامپوزیت های به دست آمده از آن با پلی استایرن و پلی کاپرولاکتون. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1393؛33(3):31-39. Available from: https://sid.ir/paper/26146/fa

    IEEE: کپی

    جمشید محمدی روشنده، پیمان پوراسماعیل سلاکجانی، و کامل اخلاصی کزج، “بنزیله کردن پوسته شلتوک برنج و بررسی ویژگی های مکانیکی کامپوزیت های به دست آمده از آن با پلی استایرن و پلی کاپرولاکتون،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 33، no. 3، pp. 31–39، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/26146/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button