مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,062
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

542
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تجربی پدیده وارونگی فاز در سیستم های مایع ـ مایع در حالت ناپیوسته

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 49

چکیده

 وارونگی فاز در پراکندگی های مایع ـ مایع, پدیده ای است که در بسیاری از فرایندهای صنعتی روی می دهد, اما مکانیسم های حاکم بر این پدیده و چگونگی اثر پارامترهای فیزیکی و هندسی روی آن به خوبی درک نشده است. در این مقاله اثر سرعت هم زدن, نوع سیستم شیمیایی و وجود نمک های معدنی روی این پدیده در ظرف های هم زن دار و در حالت ناپیوسته بررسی شده است. به منظور بررسی پدیده وارونگی, از یک سیستم مجهز به هم زن با دور متغیر و برای مشاهده آن از یک هدایت سنج استفاده شده است. نتیجه ها نشان می دهد که با افزایش سرعت هم زدن, پراکندگی های فاز آلی در آب در مقدارهای کم تری از کسر حجمی فاز پراکنده وارونه می شود, در حالی که پراکندگی های آب در فاز آلی گرایش معکوسی را نشان می دهد. همچنین مشاهده شده است که کاهش کشش بین سطحی پراکندگی باعث انتقال مرزهای ناحیه دوسوگرایی به سمت پایین و پهن شدن آن می شود. افزودن نمک به فاز آبی نیز روی رفتار وارونگی فاز اثر گذار بوده و باعث آسان شدن وارونگی فاز در پراکندگی های فاز آلی در آب شده است, هر چه نمک اضافه شده از قدرت یونی بالاتری برخوردار باشد, این تاثیر بیشتر خواهد بود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    داوودی، علی اکبر، خدیوپارسی، پریسا، موسویان، سیدمحمدعلی، و عمویی، مهدی. (1386). بررسی تجربی پدیده وارونگی فاز در سیستم های مایع مایع در حالت ناپیوسته. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 26(1)، 39-49. SID. https://sid.ir/paper/26191/fa

    Vancouver: کپی

    داوودی علی اکبر، خدیوپارسی پریسا، موسویان سیدمحمدعلی، عمویی مهدی. بررسی تجربی پدیده وارونگی فاز در سیستم های مایع مایع در حالت ناپیوسته. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1386؛26(1):39-49. Available from: https://sid.ir/paper/26191/fa

    IEEE: کپی

    علی اکبر داوودی، پریسا خدیوپارسی، سیدمحمدعلی موسویان، و مهدی عمویی، “بررسی تجربی پدیده وارونگی فاز در سیستم های مایع مایع در حالت ناپیوسته،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 26، no. 1، pp. 39–49، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/26191/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button