مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

908
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی رفتار خمیر تولیدی کاه برنج با دی متیل فرم آمید

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 18

چکیده

 دی متیل فرم آمید به عنوان یک حلال آلی با خصوصیات ویژه (شرایط ملایم پخت و انتخاب پذیری بالا) برای خمیر سازی از کاه برنج مورد استفاده قرار گرفت. این حلال در طول فرایند پخت از تخریب کربوهیدرات ها حفاظت می کند. عمل خمیر سازی به کمک فاکتور مرکزی مرکب در 3 سطح (دمای پخت 190~210 oC, زمان پخت 120~180 دقیقه و غلظت (30~70% DMF انجام شد و نتیجه های به دست آمده به کمک نرم افزارMINITAB 14  تحلیل و مدل هر یک از پارامترهای خمیر, به دست آمد. مقدار بهینه هر یک از متغییرهای وابسته عبارت است از: بازده خمیر سازی 65.64 درصد, هولوسلولز 75.19 درصد, بتا سلولز 7.4 درصد, گاما سلولز7.93  درصد, متوسط طول الیاف 0.624 mm, مواد استخراجی خمیر 2.91 درصد, درجه روانی خمیر 363 میلی لیتر و مواد جامد درمایع پخت مصرفی 2.47 درصد. همچنین برای تولید خمیری با ویژگی های مناسب شرایط پخت در زمان 150 دقیقه, دمای 200 oC و غلظت 50 درصد DMF پیشنهاد می شود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

قضاتلو، احمد، و محمدی روشنده، جمشید. (1387). مدل سازی رفتار خمیر تولیدی کاه برنج با دی متیل فرم آمید. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 27(4)، 9-18. SID. https://sid.ir/paper/26303/fa

Vancouver: کپی

قضاتلو احمد، محمدی روشنده جمشید. مدل سازی رفتار خمیر تولیدی کاه برنج با دی متیل فرم آمید. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1387؛27(4):9-18. Available from: https://sid.ir/paper/26303/fa

IEEE: کپی

احمد قضاتلو، و جمشید محمدی روشنده، “مدل سازی رفتار خمیر تولیدی کاه برنج با دی متیل فرم آمید،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 27، no. 4، pp. 9–18، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/26303/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button