مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

647
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

575
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پروبیوتیک تجاری مولتی بهسیل بر عملکرد رشد، کارایی تغذیه و کیفیت لاشه ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 42 | صفحه پایان 52

چکیده

 هدف از این مطالعه, بررسی تاثیر محصول تجاری پروبیوتیکی مولتی بهسیل شامل مخلوطی از چندین گونه از لاکتوباسیلوس و باسیلوس های پروبیوتیکی, مخمر و میکروارگانیزم های پروبیوتیکی دیگر بر عملکرد رشد و تغذیه ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق مکمل سازی جیره های غذایی بود. برای این منظور تعداد 600 قطعه بچه ماهی قزل آلا با میانگین وزنی 0.65±19.08 گرم به طور تصادفی به 12 قفس توری (با اندازه 1´0.6´0.6 متر با تراکم 50 قطعه ماهی در هر قفس و با جاگذاری شده در استخرهای بتونی آبگذر) معرفی شدند. این آزمایش در قالب یک طرح آزمایشی کاملا تصادفی و با یک گروه شاهد و سه تیمار آزمایشی M1,M2 و M3  انجام شد. در تیمارهای آزمایشی ماهیان به ترتیب با جیره های مکمل شده با پروبیوتیک تجاری مولتی بهسیل در سطوح 200, 300 و 400 میلی گرم در کیلوگرم به مدت 45 روز تغذیه شدند. در پایان آزمایش وزن و طول نهایی, میانگین رشد روزانه و کارآیی تبدیل اختلاف معنی داری را در مقایسه با گروه شاهد نشان دادند (P>0.05). اختلاف در نرخ رشد ویژه, ضریب رشد حرارتی و کارایی ابقا انرژی در مقایسه با گروه شاهد مشاهده نگردید (P<0.05). در حالی که پروتئین خام (19.71 درصد) و چربی خام (7.44 درصد) در تیمار M3 در مقایسه با گروه شاهد (پروتئین خام 18.53 درصد و چربی خام 7.17 درصد) افزایش معنی داری داشت (P>0.05). نتایج نشان داد که سطوح مختلف پروبیوتیک مولتی بهسیل در پرورش ماهیان قزل آلای جوان تاثیرات متفاتی را بر عملکرد رشد و تغذیه در این ماهی داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نصیری پور، سوزان، جعفریان، حجت اله، قلی پورکنعانی، حسنا، و هرسیج، محمد. (1397). تاثیر پروبیوتیک تجاری مولتی بهسیل بر عملکرد رشد, کارایی تغذیه و کیفیت لاشه ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم آبزی پروری، 6(8 )، 42-52. SID. https://sid.ir/paper/265616/fa

    Vancouver: کپی

    نصیری پور سوزان، جعفریان حجت اله، قلی پورکنعانی حسنا، هرسیج محمد. تاثیر پروبیوتیک تجاری مولتی بهسیل بر عملکرد رشد, کارایی تغذیه و کیفیت لاشه ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم آبزی پروری[Internet]. 1397؛6(8 ):42-52. Available from: https://sid.ir/paper/265616/fa

    IEEE: کپی

    سوزان نصیری پور، حجت اله جعفریان، حسنا قلی پورکنعانی، و محمد هرسیج، “تاثیر پروبیوتیک تجاری مولتی بهسیل بر عملکرد رشد, کارایی تغذیه و کیفیت لاشه ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” علوم آبزی پروری، vol. 6، no. 8 ، pp. 42–52، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/265616/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button