APA:
کپیربیعی، ولی، حیدرنژادگیگلو، رسول، و رضوی، فرهنگ. (1398). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام سیب در منطقه زنجان. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(92 )، 51-62. SID. https://sid.ir/paper/71779/fa
Vancouver:
کپیربیعی ولی، حیدرنژادگیگلو رسول، رضوی فرهنگ. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام سیب در منطقه زنجان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(92 ):51-62. Available from: https://sid.ir/paper/71779/fa
IEEE:
کپیولی ربیعی، رسول حیدرنژادگیگلو، و فرهنگ رضوی، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام سیب در منطقه زنجان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 92 ، pp. 51–62، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71779/fa