APA:
کپیسیدی، اعظم، و افشاری پور، صدیقه. (1398). ارزیابی برخی از ویژگی های مورفولوژیکی, بیوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه ارقام مختلف نارنگی. پژوهش های میوه کاری، 4(2 )، 29-42. SID. https://sid.ir/paper/366207/fa
Vancouver:
کپیسیدی اعظم، افشاری پور صدیقه. ارزیابی برخی از ویژگی های مورفولوژیکی, بیوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه ارقام مختلف نارنگی. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1398؛4(2 ):29-42. Available from: https://sid.ir/paper/366207/fa
IEEE:
کپیاعظم سیدی، و صدیقه افشاری پور، “ارزیابی برخی از ویژگی های مورفولوژیکی, بیوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه ارقام مختلف نارنگی،” پژوهش های میوه کاری، vol. 4، no. 2 ، pp. 29–42، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366207/fa