مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

721
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

122
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 103

چکیده

 در این پژوهش, تأثیر دوز مصرف آنزیم ترانس گلوتامیناز (0, 1, 3, 5 و 10 واحد/گرم پروتئین), مدت زمان گرمخانه گذاری آنزیم (1 و 2 ساعت) و غلظت مواد جامد شیر برای تلقیح آنزیم (9 و 25 درصد) بر برخی ویژگی های فیزیکی و عملکردی شیرخشک (اندازه ذرات و چگالی واقعی, شاخص انحلال پذیری, قابلیت خیس شدن, قابلیت کف کنندگی و امولسیون کنندگی, و دمای گذر از حالت شیشه ای) بررسی شده است. نتایج بررسی ها نشان می دهد افزایش غلظت مواد جامد شیر پیش از خشک کردن باعث افزایش معنی دار اندازه ذرات (0. 01>p), چگالی واقعی (0. 05>p) و قابلیت خیس شدن (0. 01>p) و کاهش انحلال پذیری (0. 01>p) می شود. استفاده از آنزیم در هیچ سطحی بر چگالی واقعی, انحلال پذیری, قابلیت خیس شدن, ظرفیت کف کنندگی و امولسیون کنندگی تأثیر نداشته است, اما استفاده از 3 و 5 واحد آنزیم باعث افزایش معنی دار (0. 05>p) دمای گذر از حالت شیشه ای و استفاده از 10 واحد از آن نیز باعث افزایش معنی دار (0. 01>p) اندازه ذرات شده است. افزایش مدت زمان گرمخانه گذاری نیز تنها باعث افزایش معنی دار (0. 01>p) اندازه ذرات و چگالی واقعی می شود. نتایج اثرهای متقابل نشان می دهد تأثیر افزایش غلظت بر اندازه ذرات و دمای گذر از حالت شیشه ای, در دوز 10 واحد آنزیم و همچنین 2 ساعت گرمخانه گذاری چشمگیرتر و عملکرد آنزیم در شیر با غلظت مواد جامد کمتر (9 درصد) نسبت به شیر با غلظت مواد جامد بیشتر (25 درصد), بهتر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آقامحمدی، بنفشه، رضوی، سیدمحمدعلی، مظاهری تهرانی، مصطفی، و فرهودی، مهدی. (1397). تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 17(1 (پیاپی 64) )، 91-103. SID. https://sid.ir/paper/267960/fa

    Vancouver: کپی

    آقامحمدی بنفشه، رضوی سیدمحمدعلی، مظاهری تهرانی مصطفی، فرهودی مهدی. تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1397؛17(1 (پیاپی 64) ):91-103. Available from: https://sid.ir/paper/267960/fa

    IEEE: کپی

    بنفشه آقامحمدی، سیدمحمدعلی رضوی، مصطفی مظاهری تهرانی، و مهدی فرهودی، “تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 17، no. 1 (پیاپی 64) ، pp. 91–103، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267960/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button