APA:
کپیآقامحمدی، بنفشه، رضوی، سیدمحمدعلی، مظاهری تهرانی، مصطفی، و فرهودی، مهدی. (1397). تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 17(1 (پیاپی 64) )، 91-103. SID. https://sid.ir/paper/267960/fa
Vancouver:
کپیآقامحمدی بنفشه، رضوی سیدمحمدعلی، مظاهری تهرانی مصطفی، فرهودی مهدی. تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1397؛17(1 (پیاپی 64) ):91-103. Available from: https://sid.ir/paper/267960/fa
IEEE:
کپیبنفشه آقامحمدی، سیدمحمدعلی رضوی، مصطفی مظاهری تهرانی، و مهدی فرهودی، “تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 17، no. 1 (پیاپی 64) ، pp. 91–103، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267960/fa