APA:
کپیزمردی، شهین، حیدری، رضا، و بهنام، سمیه. (1398). تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 18(67 )، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/267989/fa
Vancouver:
کپیزمردی شهین، حیدری رضا، بهنام سمیه. تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1398؛18(67 ):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/267989/fa
IEEE:
کپیشهین زمردی، رضا حیدری، و سمیه بهنام، “تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 18، no. 67 ، pp. 1–14، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267989/fa