مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

15,020
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

594
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 14

چکیده

سلیاک نوعی بیماری ایمینولوژیک است که فرد مبتلا به آن توان استفاده از گلوتن و تحمل آن را ندارد و تنها راه درمان این بیماری, پرهیز فرد مبتلا از مصرف مواد خوراکی حاوی گلوتن است. هدف از این پژوهش بررسی برخی ویژگی های کیفی و بافتی کیک بدون گلوتن حاصل از آرد ذرت غنی شده با پودر کدو حلوایی در چهار سطح (صفر, 5, 10 و 15 درصد) است. نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد با افزایش پودر کدو حلوایی به فرمولاسیون کیک بدون گلوتن, مقدار چربی در حدود 18. 5 درصد, حجم در حدود 51 درصد, افت پخت در حدود 13. 2 درصد کاهش اما رطوبت, خاکستر, دانسیته ظاهری و سفتی بافت به ترتیب در حدود 28. 5, 42, 60 و 29 درصد افزایش می یابد (0. 05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زمردی، شهین، حیدری، رضا، و بهنام، سمیه. (1398). تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 18(67 )، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/267989/fa

    Vancouver: کپی

    زمردی شهین، حیدری رضا، بهنام سمیه. تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1398؛18(67 ):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/267989/fa

    IEEE: کپی

    شهین زمردی، رضا حیدری، و سمیه بهنام، “تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 18، no. 67 ، pp. 1–14، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267989/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا