APA:
کپیزنگنه، نگین، برزگر، حسن، مهرنیا، محمدامین، نوشاد، محمد، و حجتی، محمد. (1400). بررسی اثر افزودن آرد قسمت های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیک اسفنجی بدون گلوتن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 17(1 (پیاپی 67) )، 69-81. SID. https://sid.ir/paper/366084/fa
Vancouver:
کپیزنگنه نگین، برزگر حسن، مهرنیا محمدامین، نوشاد محمد، حجتی محمد. بررسی اثر افزودن آرد قسمت های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیک اسفنجی بدون گلوتن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛17(1 (پیاپی 67) ):69-81. Available from: https://sid.ir/paper/366084/fa
IEEE:
کپینگین زنگنه، حسن برزگر، محمدامین مهرنیا، محمد نوشاد، و محمد حجتی، “بررسی اثر افزودن آرد قسمت های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیک اسفنجی بدون گلوتن،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 1 (پیاپی 67) ، pp. 69–81، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366084/fa