مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

289
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید و تعیین ویژگی های ماده فعال سطحی زیستی با استفاده از باکتری های جدا شده از چشمه های آب گرم اسیدی

صفحات

 صفحه شروع 127 | صفحه پایان 138

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابراهیمی، سمیه، جلیلی، حسن، خواجی، خسرو، اکبری نوقابی، کامبیز، تاج آبادی ابراهیمی، مریم، و عامران، عبدالطیف. (1398). تولید و تعیین ویژگی های ماده فعال سطحی زیستی با استفاده از باکتری های جدا شده از چشمه های آب گرم اسیدی. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، 6(2 )، 127-138. SID. https://sid.ir/paper/269687/fa

    Vancouver: کپی

    ابراهیمی سمیه، جلیلی حسن، خواجی خسرو، اکبری نوقابی کامبیز، تاج آبادی ابراهیمی مریم، عامران عبدالطیف. تولید و تعیین ویژگی های ماده فعال سطحی زیستی با استفاده از باکتری های جدا شده از چشمه های آب گرم اسیدی. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی[Internet]. 1398؛6(2 ):127-138. Available from: https://sid.ir/paper/269687/fa

    IEEE: کپی

    سمیه ابراهیمی، حسن جلیلی، خسرو خواجی، کامبیز اکبری نوقابی، مریم تاج آبادی ابراهیمی، و عبدالطیف عامران، “تولید و تعیین ویژگی های ماده فعال سطحی زیستی با استفاده از باکتری های جدا شده از چشمه های آب گرم اسیدی،” مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، vol. 6، no. 2 ، pp. 127–138، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/269687/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا