مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

299
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید و تعیین ویژگی های ماده فعال سطحی زیستی با استفاده از باکتری های جدا شده از چشمه های آب گرم اسیدی

صفحات

 صفحه شروع 127 | صفحه پایان 138

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابراهیمی، سمیه، جلیلی، حسن، خواجی، خسرو، اکبری نوقابی، کامبیز، تاج آبادی ابراهیمی، مریم، و عامران، عبدالطیف. (1398). تولید و تعیین ویژگی های ماده فعال سطحی زیستی با استفاده از باکتری های جدا شده از چشمه های آب گرم اسیدی. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، 6(2 )، 127-138. SID. https://sid.ir/paper/269687/fa

    Vancouver: کپی

    ابراهیمی سمیه، جلیلی حسن، خواجی خسرو، اکبری نوقابی کامبیز، تاج آبادی ابراهیمی مریم، عامران عبدالطیف. تولید و تعیین ویژگی های ماده فعال سطحی زیستی با استفاده از باکتری های جدا شده از چشمه های آب گرم اسیدی. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی[Internet]. 1398؛6(2 ):127-138. Available from: https://sid.ir/paper/269687/fa

    IEEE: کپی

    سمیه ابراهیمی، حسن جلیلی، خسرو خواجی، کامبیز اکبری نوقابی، مریم تاج آبادی ابراهیمی، و عبدالطیف عامران، “تولید و تعیین ویژگی های ماده فعال سطحی زیستی با استفاده از باکتری های جدا شده از چشمه های آب گرم اسیدی،” مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، vol. 6، no. 2 ، pp. 127–138، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/269687/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button