APA:
کپیسلیمانی فرد، منصوره، اعلمی، مهران، خداییان چگنی، فرامرز، و نجفیان، گودرز. (1392). تاثیر ژل کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و خصوصیات فیزیکی نان بربری. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 14(2)، 57-68. SID. https://sid.ir/paper/27985/fa
Vancouver:
کپیسلیمانی فرد منصوره، اعلمی مهران، خداییان چگنی فرامرز، نجفیان گودرز. تاثیر ژل کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و خصوصیات فیزیکی نان بربری. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1392؛14(2):57-68. Available from: https://sid.ir/paper/27985/fa
IEEE:
کپیمنصوره سلیمانی فرد، مهران اعلمی، فرامرز خداییان چگنی، و گودرز نجفیان، “تاثیر ژل کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و خصوصیات فیزیکی نان بربری،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 14، no. 2، pp. 57–68، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/27985/fa