مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

562
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

268
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 63

چکیده

 برای بررسی خصوصیات فارینوگرافی (درصد جذب آب, مقاومت, زمان توسعه, درجه شل شدن, عدد کیفی فارینوگرافی) و آنالیز بافت (مقاومت ماکزیمم, کشش پذیری, مساحت زیر منحنی) خمیر حاوی پودر آب پنیر (0.2-0.6 درصد) و کربوکسی متیل سلولز (0.5-0.1 درصد) (CMC) از روش شناسی سطح پاسخ استفاده شد. نتایج نشان داد افزایش درصد پودر آب پنیر و کر بوکسی متیل سلولز تاثیر معنی داری روی پارامترهای فارینوگرافی و آنالیز بافت خمیر (کشش خمیر) داشت (p<0.01). نتایج بهینه سازی آزمون نیز نشان داد که در فرمولاسیون آرد استفاده از 0.54 درصد پودر آب پنیر, 0.5 درصد CMC, درصد جذب آب 53.12, زمان توسعه2.3 دقیقه, مقاومت فارینوگرافی2.73  دقیقه, درجه شل شدن خمیر 183.82 فارینوگراف, عدد کیفی فارینوگرافی 25.69, سفتی 3.2 نیوتن بر میلی متر, ماکزیمم مقاومت 0.022 نیوتن و کشش خمیر 23.22 میلیمتر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مشکانی، سیدمحمد، پورفلاح، زهرا، بهشتی، سیدحامدرضا، و صباحی، سحر. (1394). بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(1 )، 55-63. SID. https://sid.ir/paper/512247/fa

    Vancouver: کپی

    مشکانی سیدمحمد، پورفلاح زهرا، بهشتی سیدحامدرضا، صباحی سحر. بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(1 ):55-63. Available from: https://sid.ir/paper/512247/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمد مشکانی، زهرا پورفلاح، سیدحامدرضا بهشتی، و سحر صباحی، “بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 1 ، pp. 55–63، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512247/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button