APA:
کپیمشکانی، سیدمحمد، پورفلاح، زهرا، بهشتی، سیدحامدرضا، و صباحی، سحر. (1394). بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(1 )، 55-63. SID. https://sid.ir/paper/512247/fa
Vancouver:
کپیمشکانی سیدمحمد، پورفلاح زهرا، بهشتی سیدحامدرضا، صباحی سحر. بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(1 ):55-63. Available from: https://sid.ir/paper/512247/fa
IEEE:
کپیسیدمحمد مشکانی، زهرا پورفلاح، سیدحامدرضا بهشتی، و سحر صباحی، “بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 1 ، pp. 55–63، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512247/fa