مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

805
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص خشک کردن به روش لایه های نازک برای تعیین رطوبت تعادلی ارقام ایرانی برنج

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 40

چکیده

 تقریبا یک سوم جمعیت دنیا از برنج به عنوان یکی از مهمترین غذاهای اصلی استفاده می کنند. این غله مهم که در بیشتر نقاط دنیا از جمله ایران به عمل می آید و در مراحل انبارداری و گذر از فرایندهای مختلف تبدیل جهت حفظ کمی و کیفی احتیاج به مراقبت های ویژه ای دارد.مقدار رطوبت موجود در شلتوک یکی از عوامل مهمی است که باید در کلیه فرایندهای روی این محصول مد نظر باشد. شلتوک معمولا در زمان برداشت دارای رطوبت زیادی بوده (35%-25% خشک) و این رطوبت بالا بایستی به سطح مطمئن 14% خشک کاهش یابد. بنابراین به منظور آماده سازی شرایط رطوبتی مناسب برای برنج بایستی بخشی از رطوبت محصول گرفته شود. آگاهی از مقدار رطوبت تعادلی برنج در بررسی و تجزیه و تحلیل فرایند خشک شدن برنج در شرایطی است که نگهداری می شود.هدف اصلی این تحقیق دسترسی به ضرایب موجود در مدل ریاضی هندرسون (Handerson) و کاچرو (Kachru) بوده است تا با استفاده از آن مقدار رطوبت تعادلی برنج را برای سه رقم غالب در ایران به نام های رشتی دمسیاه, رشتی سالاری و چمپا مورد ارزیابی قرار گیرد.برای نیل به هدف فوق ارقام مختلف برنج به روش لایه های نازک در شرایط مهار شده ای خشک گردید و با استفاده از روش های مناسب آماری, نتایج حاصل از این آزمایش ها منجر به یافتن اعداد ثابت C و n در معادله هندرسون و a3, a2, a1,a0  در معادله کاچرو گردید.داده های آزمایشگاهی, همخوانی خوبی را با آنچه از معادلات ریاضی به دست می آمد نشان داد.بر اساس یافته های این تحقیق توصیه هایی در زمینه استفاده از مدل های ریاضی برای خشک کردن برنج و اثر آن در طراحی بهینه خشک کن های برنج عرضه شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زمردیان، علی. (1380). بررسی خواص خشک کردن به روش لایه های نازک برای تعیین رطوبت تعادلی ارقام ایرانی برنج. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 2(7)، 27-40. SID. https://sid.ir/paper/28010/fa

    Vancouver: کپی

    زمردیان علی. بررسی خواص خشک کردن به روش لایه های نازک برای تعیین رطوبت تعادلی ارقام ایرانی برنج. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1380؛2(7):27-40. Available from: https://sid.ir/paper/28010/fa

    IEEE: کپی

    علی زمردیان، “بررسی خواص خشک کردن به روش لایه های نازک برای تعیین رطوبت تعادلی ارقام ایرانی برنج،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 2، no. 7، pp. 27–40، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28010/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button