مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,114
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تیمارهای فیزیکی، شیمیایی و اثرات آن بر عمر انبارداری پرتقال های والنسیا و محلی جیرفت

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 50

چکیده

 تیمارهای فیزیکی, شیمیایی و اثرات آنها بر عمر انباری پرتقال های والنسیا و محلی جیرفت مورد بررسی قرار گرفت. میوه ها پس از برداشت در تیمارهایی شامل واکس (ترکیبی از واکس کارنابا و موم) قارچ کش تیابندازول و پوشش پلی اتیلن و یا ترکیبی از آنها مورد آزمایش قرار گرفتند. در طول 12 هفته نگهداری میوه ها در سردخانه (دمای 10 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 85-90 درصد) به فواصل هر 4 هفته یکبار میزان اسید قابل تیتراسیون, مواد جامد محلول (TSS), میزان کاهش وزن, پوسیدگی های انباری و ارزیابی حسی مورد اندازه گیری و بررسی قرار گرفت. میزان اسیدیته ارقام پرتقال والنسیا و محلی جیرفت در طول دوره نگهداری در سردخانه کاهش لیکن نقصان وزن و میزان پوسیدگی میوه ها افزایش یافت. کاهش وزن در تیمار پوشش پلی اتیلن و همچنین تیمار مرکب پوشش پلی اتیلن و قارچ کش در هر دو رقم پرتقال به طور قابل ملاحظه ای کاهش داشت. ارزیابی حسی میوه ها نشان داد که تیمار ترکیبی پوشش پلی اتیلن و قارچ کش تیابندازول (دو در هزار) در جلوگیری از کاهش وزن و همچنین کاهش ضایعات در پرتقال های والنسیا و محلی جیرفت کاملا موثر بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    گلشن تفتی، ابوالفضل، و شاه بیک، محمدعلی. (1381). تیمارهای فیزیکی, شیمیایی و اثرات آن بر عمر انبارداری پرتقال های والنسیا و محلی جیرفت. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 3(12)، 41-50. SID. https://sid.ir/paper/28041/fa

    Vancouver: کپی

    گلشن تفتی ابوالفضل، شاه بیک محمدعلی. تیمارهای فیزیکی, شیمیایی و اثرات آن بر عمر انبارداری پرتقال های والنسیا و محلی جیرفت. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1381؛3(12):41-50. Available from: https://sid.ir/paper/28041/fa

    IEEE: کپی

    ابوالفضل گلشن تفتی، و محمدعلی شاه بیک، “تیمارهای فیزیکی, شیمیایی و اثرات آن بر عمر انبارداری پرتقال های والنسیا و محلی جیرفت،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 3، no. 12، pp. 41–50، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28041/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button