مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

5,054
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پیش بینی ضریب تبدیل شلتوک به برنج سفید در خشک کردن به روش بستر ثابت به کمک شبکه های عصبی مصنوعی

صفحات

 صفحه شروع 135 | صفحه پایان 156

چکیده

 هدف از این تحقیق پیش بینی ضریب تبدیل شلتوک به برنج سفید در خشک کردن به روش بستر ثابت به کمک شبکه های عصبی مصنوعی است. چند پارامتر در عملکرد خشک کن های بستر ثابت موثرند که به عنوان متغیرهای مستقل برای شبکه عصبی مصنوعی در نظر گرفته شده اند. این متغیرها عبارت اند از رطوبت نسبی هوای محیط, دمای هوای محیط, سرعت هوای ورودی, عمق بستر شلتوک, دمای هوای ورودی, رطوبت اولیه و رطوبت نهایی. برای ایجاد الگوهای آموزش و ارزیابی به وسیله یک خشک کن آزمایشگاهی, 357 آزمایش خشک کردن اجرا شد. سپس نمونه هایی از عمق های مختلف خشک کن جدا و عملیات پوست کنی و سفید کردن با دستگاه های آزمایشگاهی انجام شد. ضریب تبدیل برای تمام عمق ها اندازه گیری و میانگین آنها به عنوان ضریب تبدیل آزمایش منظور شد. از شبکه های پس انتشار پیشرو و پس انتشار پیشخور با الگوریتم های یادگیری لونبرگ- مارکوارت و تنظیم بیزی برای آموزش الگوهای موجود استفاده شد. نتایج نشان داد که شبکه پس انتشار پیشخور با توپولوژی 1-7-7-7 و الگوریتم آموزش لونبرگ- مارکوارت و راهبرد توابع یکسان برای تمام لایه ها (تانژانت سیگمویید) قادر است راندمان تبدیل شلتوک را به برنج سفید با ضریب تعیین 96.55 درصد و خطای متوسط مطلق 0.019 در شرایط مختلف خشک کردن شلتوک در گستره بستر ثابت پیش بینی کند. نتایج نشان داد که دمای هوای ورودی و پس از آن میزان رطوبت نهایی, بیشترین تاثیر را بر ضریب تبدیل شلتوک دارند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خوش تقاضا، محمدهادی، امیری چایجان، رضا، منتظر، غلامعلی، و مینایی، سعید. (1386). پیش بینی ضریب تبدیل شلتوک به برنج سفید در خشک کردن به روش بستر ثابت به کمک شبکه های عصبی مصنوعی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 8(2)، 135-156. SID. https://sid.ir/paper/28142/fa

    Vancouver: کپی

    خوش تقاضا محمدهادی، امیری چایجان رضا، منتظر غلامعلی، مینایی سعید. پیش بینی ضریب تبدیل شلتوک به برنج سفید در خشک کردن به روش بستر ثابت به کمک شبکه های عصبی مصنوعی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1386؛8(2):135-156. Available from: https://sid.ir/paper/28142/fa

    IEEE: کپی

    محمدهادی خوش تقاضا، رضا امیری چایجان، غلامعلی منتظر، و سعید مینایی، “پیش بینی ضریب تبدیل شلتوک به برنج سفید در خشک کردن به روش بستر ثابت به کمک شبکه های عصبی مصنوعی،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 8، no. 2، pp. 135–156، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28142/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button