مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

933
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

570
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تخمین ضریب تبدیل شلتوک با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در خشک کردن بستر سیال

صفحات

 صفحه شروع 285 | صفحه پایان 298

چکیده

 هدف از این پژوهش, براورد ضریب تبدیل شلتوک به برنج سفید در خشک کردن بستر سیال به کمک شبکه های عصبی مصنوعی است. هفت عامل موثر در عملکرد خشک کن های بستر سیال به عنوان متغیرهای مستقل برای شبکه عصبی مصنوعی در نظر گرفته شد. این متغیرها عبارت اند از رطوبت نسبی هوای محیط, دمای هوای محیط, سرعت هوای ورودی, عمق بستر شلتوک, دمای هوای ورودی, رطوبت اولیه و رطوبت نهایی شلتوک. تعداد 274 آزمایش برای ایجاد الگوهای آموزش و ارزیابی به وسیله یک خشک کن آزمایشگاهی انجام گردید. سپس نمونه هایی از محفظه خشک کن جدا و عملیات پوست کنی و سفید کردن با دستگاه های آزمایشگاهی انجام گرفت. ضریب تبدیل میانگین, به عنوان ضریب تبدیل آزمایش منظور شد. از شبکه ها و الگوریتم های یادگیری متعدد برای آموزش الگوهای موجود استفاده شد. نتایج بررسی ها نشان داد که شبکه پس انتشار پیشر و با توپولوژی 7-13-7-1 و الگوریتم آموزش لونبرگ – مارکوارت و تابع آستانه تانژانت سیگمویید قادر است راندمان تبدیل شلتوک را به برنج سفید با ضریب تعیین 95.48 درصد و خطای متوسط مطلق 0.019 در شرایط مختلف خشک کردن شلتوک در گستره بستر سیال پیش بینی نماید هم چنین نتایج نشان داد که دمای هوای ورودی و میزان رطوبت نهایی شلتوک, بیشترین تاثیر را بر ضریب تبدیل شلتوک به برنج سفید در خشک کردن بستر سیال دارند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیری چایجان، رضا، خوش تقاضا، محمدهادی، منتظر، غلامعلی، مینایی، سعید، و علیزاده، محمدرضا. (1388). تخمین ضریب تبدیل شلتوک با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در خشک کردن بستر سیال. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 13(48)، 285-298. SID. https://sid.ir/paper/14692/fa

    Vancouver: کپی

    امیری چایجان رضا، خوش تقاضا محمدهادی، منتظر غلامعلی، مینایی سعید، علیزاده محمدرضا. تخمین ضریب تبدیل شلتوک با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در خشک کردن بستر سیال. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1388؛13(48):285-298. Available from: https://sid.ir/paper/14692/fa

    IEEE: کپی

    رضا امیری چایجان، محمدهادی خوش تقاضا، غلامعلی منتظر، سعید مینایی، و محمدرضا علیزاده، “تخمین ضریب تبدیل شلتوک با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در خشک کردن بستر سیال،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 13، no. 48، pp. 285–298، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/14692/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button