APA:
کپیآزادفر، الهام، الهامی راد، امیرحسین، و شریفی، اکرم. (1395). بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(4 )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/504915/fa
Vancouver:
کپیآزادفر الهام، الهامی راد امیرحسین، شریفی اکرم. بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(4 ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/504915/fa
IEEE:
کپیالهام آزادفر، امیرحسین الهامی راد، و اکرم شریفی، “بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 4 ، pp. 1–13، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504915/fa