مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,383
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

238
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر ضخامت فیلم، آرایش میوه (یک لایه یا دو لایه)، و اندازه بسته بندی ب‏ر عمر ‎انباری ‎زردآلو

صفحات

 صفحه شروع 125 | صفحه پایان 138

چکیده

 میوه‏ و سبزی به شدت فساد پذیرند و به همین جهت نیازمند عملیات پس از برداشت و اعمال روش های حمل و نقل, بسته بندی, و انبارداری مناسب برای به حداقل رسیدن ضایعات هستند. این تحقیق با هدف کاهش ضایعات میوه تازه (زردآلو) و افزایش زمینه صادرات آن در سه مرحله اصلی شامل: فرآیندهای بعد از برداشت و قبل از بسته بندی؛ فرآیندهای مربوط به بسته بندی, و فرآیندهای بعد از بسته بندی انجام پذیرفت. فرآیندهای قبل از بسته بندی شامل سرد کردن اولیه؛ ضدعفونی و خشک کردن قطره های آب سطحی از روی میوه است که برای تمام تیمارها یکسان بود . تیمارهای بسته بندی شامل:1- استفاده از ظروف غیر قابل انعطاف و تعیین مناسب ترین انباشتگی لایه های میوه 2- تعیین بهترین نوع پوشش از نوع پلی اتیلن با دانسیته پایین 3- تعیین مناسب ترین تعداد منفذ بسته جهت نگهداری میوه بود. فرآیندهای بعد از بسته بندی نیز برای تمام تیمارها یکسان و شامل: سردخانه 0.5- درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 90-95 درصد؛ گرمخانه 40 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 70 درصد؛ سردخانه گذاری 0.5- تا 0.5 و رطوبت نسبی 95 درصد بود. نمونه ها آزمون کیفی فیزیکی و شیمیایی و ارزیابی حسی شدند و در مجموع پس از تجزیه آماری و با در نظر گرفتن مسایل اقتصادی و در دسترس بودن پوشش, تیماری که در آن از ظرف 500 گرمی استفاده شده بود, میوه به صورت دو لایه چیده شده بود, ضخامت فیلم 25 میکرو مترو تعداد منافذ 100 و هر یک به قطر دو میلی متر بود به عنوان تیمار بهینه بسته بندی برای زردآلو انتخاب شد.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شیخ اسلامی، زهرا، و شاه بیک، محمدعلی. (1384). تاثیر ضخامت فیلم, آرایش میوه (یک لایه یا دو لایه), و اندازه بسته بندی ب‏ر عمر ‎انباری ‎زردآلو. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 6(22)، 125-138. SID. https://sid.ir/paper/28270/fa

    Vancouver: کپی

    شیخ اسلامی زهرا، شاه بیک محمدعلی. تاثیر ضخامت فیلم, آرایش میوه (یک لایه یا دو لایه), و اندازه بسته بندی ب‏ر عمر ‎انباری ‎زردآلو. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1384؛6(22):125-138. Available from: https://sid.ir/paper/28270/fa

    IEEE: کپی

    زهرا شیخ اسلامی، و محمدعلی شاه بیک، “تاثیر ضخامت فیلم, آرایش میوه (یک لایه یا دو لایه), و اندازه بسته بندی ب‏ر عمر ‎انباری ‎زردآلو،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 6، no. 22، pp. 125–138، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28270/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button