مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,488
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه تاثیر ضد میکروبی آمپی سیلین و اسانس آویشن شیرازی

صفحات

 صفحه شروع 219 | صفحه پایان 225

چکیده

 اسانس اندام هوایی آویشن شیرازی (Zataria multiflora) با روش تقطیر با بخار استخراج و تأثیر ضدمیکروبی آن علیه E.coli و S.aureus.با روش دیسک پلیت ناحیه مهار کننده رشد باکتری در رقتهای 1, 1.2, 1.4, 1.8, 1.16, 1.32 و 1.64 و اسانس در چهار مرحله زمانی تازه, یک, دو و سه ماهه پس از استخراج ارزیابی شد. همچنین اثر سوسپانسیون در برابر سوسپانسیون E.coliو S.aureusبا تراکم باکتریایی 105,106, و107 در هر میلی لیتر قرار گرفتند تا حداقل غلظتهای مهار کنندگی(MIC) و کشندگی(MBC) آنها تعیین شود. تأثیر ضدمیکروبی آمپی سیلین نیز با همان روشهای فوق بررسی و نتایج با آویشن مقایسه شد. اسانس تازه آویشن شیرازی در رقت 1.8 و قطر 30 و 22 میلی متری هاله ممانعت رشد به ترتیب در برابر E.coli و S.aureus.ایجاد کرد. آمپی سیلین در رقت µ g/ml 4 با قطر 11 میلی متری هاله ممانعت رشد در خصوص E.coli و در رقت µ g/ml 6 با قطر 23 میلیمتری در برابرS.aureus خاصیت باکتری سیدال داشت. در رقتهای باکتریسیدال, زمان میکروب کشی اسانس کوتاهتر از آمپی سیلین بود. با عنایت به محدودیتهای روزافزون استفاده از مواد شیمیایی ضد میکروبی ناشی از گسترش مقاومت دارویی به نظر می رسد روغنهای فرار منابع ضدمیکروبی بهتری در حفظ مواد خوراکی و کنترل بیماریهای انسانی باشند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رسولی، ایرج، و رضایی، محمدباقر. (1380). مقایسه تاثیر ضد میکروبی آمپی سیلین و اسانس آویشن شیرازی. تحقیقات نظام سلامت حکیم (حکیم)، 4(3)، 219-225. SID. https://sid.ir/paper/29145/fa

    Vancouver: کپی

    رسولی ایرج، رضایی محمدباقر. مقایسه تاثیر ضد میکروبی آمپی سیلین و اسانس آویشن شیرازی. تحقیقات نظام سلامت حکیم (حکیم)[Internet]. 1380؛4(3):219-225. Available from: https://sid.ir/paper/29145/fa

    IEEE: کپی

    ایرج رسولی، و محمدباقر رضایی، “مقایسه تاثیر ضد میکروبی آمپی سیلین و اسانس آویشن شیرازی،” تحقیقات نظام سلامت حکیم (حکیم)، vol. 4، no. 3، pp. 219–225، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/29145/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا