مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,190
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

654
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مصرف روغن ماهی در ترکیب با رژیم کم کالری بر میزان کاهش وزن زنان چاق

صفحات

 صفحه شروع 32 | صفحه پایان 37

چکیده

 مقدمه: امروزه چاقی به عنوان یکی از مشکلات مهم عصر حاضر مطرح است و متخصصان در زمینه های مختلف می کوشند تا بتوانند به روش های جدیدی در درمان آن دست یابند. استفاده از مکمل ها در کنار رژیم های معمول کاهش وزن یکی از راه کارهای مورد توجه می باشد. مطالعه حاضر با هدف بررسی مکمل روغن ماهی در ترکیب با رژیم کم کالری بر میزان کاهش وزن زنان چاق, صورت گرفته است.روش کار: در یک کار آزمایی بالینی, 40 زن چاق سالم (BMI>30) و غیر یائسه 18-45 ساله از میان زنان مراجعه کننده به کلینیک تغذیه طی سال های 1384-85 به صورت تصادفی در دو گروه: رژیم کم کالری و رژیم کم کالری به همراه مکمل روغن ماهی قرار گرفتند و پس از 8 هفته تغییرات وزن آنها در دو گروه مورد بررسی قرار گرفت. داده های به دست آمده توسط آزمون های t مستقل و t زوجی و آزمون تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: تجزیه و تحلیل نهایی بر روی 32 نفر, 15 نفر در گروه مداخله و 17 نفر در گروه شاهد انجام گرفت. افراد در دو گروه مورد مطالعه از نظر سن, نمایه توده بدنی, تحصیلات, وضعیت تاهل و اشتغال اختلاف معنی داری نداشتند. میانگین کاهش وزن در گروه شاهد در پایان مداخله 4.33±2.16 کیلوگرم و در گروه مداخله 3.73±1.62 کیلوگرم بود که این اختلاف از نظر آماری معنی دار نبود (P=0.404).نتیجه گیری: اگرچه مصرف 3 گرم روغن ماهی در روز در ترکیب با رژیم کم کالری به مدت 8 هفته تاثیر مضاعفی نسبت به مصرف رژیم کم کالری به تنهایی بر میزان کاهش وزن نشان نداد با این حال میزان تمایل به ادامه برنامه کاهش وزن تا رسیدن به وزن مطلوب در پایان مطالعه در گروه شاهد %47 و در گروه مداخله %87 بوده است که می تواند بیانگر اثرات مثبت روانی مصرف روغن ماهی در تداوم برنامه کاهش وزن باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خلیلی، مسعوده، کریمی، حلیمه، گلستان، بنفشه، جانانی، لیلا، و مظاهریون، مریم. (1388). تاثیر مصرف روغن ماهی در ترکیب با رژیم کم کالری بر میزان کاهش وزن زنان چاق. تحقیقات نظام سلامت حکیم (حکیم)، 12(2)، 32-37. SID. https://sid.ir/paper/29424/fa

    Vancouver: کپی

    خلیلی مسعوده، کریمی حلیمه، گلستان بنفشه، جانانی لیلا، مظاهریون مریم. تاثیر مصرف روغن ماهی در ترکیب با رژیم کم کالری بر میزان کاهش وزن زنان چاق. تحقیقات نظام سلامت حکیم (حکیم)[Internet]. 1388؛12(2):32-37. Available from: https://sid.ir/paper/29424/fa

    IEEE: کپی

    مسعوده خلیلی، حلیمه کریمی، بنفشه گلستان، لیلا جانانی، و مریم مظاهریون، “تاثیر مصرف روغن ماهی در ترکیب با رژیم کم کالری بر میزان کاهش وزن زنان چاق،” تحقیقات نظام سلامت حکیم (حکیم)، vol. 12، no. 2، pp. 32–37، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/29424/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button