مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

722
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

694
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه تاثیر برخی پروبیوتیک ها بر روی اشریشیاکلی O157:H7 در شرایط رشد توامان در شیر

صفحات

 صفحه شروع 279 | صفحه پایان 282

کلیدواژه

اشریشیاکلیQ3
sans-serif">O157:H7Q3

چکیده

 در دو دهه گذشته استفاده از پروبیوتیک ها در مهار باکتری های بیماری زا اهمیت بسیاری پیدا کرد. در این مطالعه تاثیر پروبیوتیک های بیفیدوباکتریوم آنگولاتوم, بیفیدوباکتریوم بیفیدوم, لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازیی بر سرعت رشد اشریشیاکلی O157:H7 در شرایط رشد توامان در شیر مورد بررسی قرار گرفت. ابتدا به داخل 500 میلی لیتر شیر استریل 1.5×108CFU/ml باکتری شریشیاکلی اضافه و بعد از همگن سازی در 5 ارلن مایر استریل به طور مساوی توزیع شد. ارلن اول به عنوان کشت انفرادی لحاظ گردید و به ارلن های دوم تا پنجم به ترتیب 1.5×108CFU/ml از باکتری های پروبیوتیک فوق تزریق و بعد از 24 و 48 ساعت گرمخانه گذاری در دمای 37 درجه سانتیگراد, pH و تعداد اشریشیاکلی موجود در هر میلی لیتر از آنها به ترتیب با استفاده از pH متر و کشت مخلوط در محیط ویولت رد بایل آگار (VRBA) اندازه گیری شد. این عملیات 10 بار تکرار و میانگین pH و تعداد اشریشیاکلی موجود در هر میلی لیتر از کشت انفرادی و کشت های توامان با پروبیوتیک ها با استفاده از آزمون های آماری آنالیز واریانس یکطرفه و آزمون تعقیبی توکی مورد مقایسه قرار گرفتند. بر اساس نتایج حاصله رشد توامان هر کدام از پروبیوتیک ها در طول 48 ساعت گرمخانه گذاری بطور معنی دار رشد اشریشیاکلی را O157:H7 مهار نمود (p>0.01). pH نمونه شیر حاوی کشت E.coli+L. casei بعد از 48 ساعت گرمخانه گذاری از pH نمونه شیر حاوی E.coli بطور معنی دار کمتر بود (p<0.01). در مجموع نتایج این مطالعه نشان می دهد که مصرف طولانی مدت محصولات حاوی فوق الذکر می تواند در جلوگیری از بروز عفونت با اشریشیاکلی O157:H7 و درمان آن مفید واقع شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرزایی، حمید، نهایی، محمدرضا، جوادی، افشین، و احمدی منش، مهدی. (1388). مطالعه تاثیر برخی پروبیوتیک ها بر روی اشریشیاکلی O157:H7 در شرایط رشد توامان در شیر. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 64(4)، 279-282. SID. https://sid.ir/paper/34984/fa

    Vancouver: کپی

    میرزایی حمید، نهایی محمدرضا، جوادی افشین، احمدی منش مهدی. مطالعه تاثیر برخی پروبیوتیک ها بر روی اشریشیاکلی O157:H7 در شرایط رشد توامان در شیر. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1388؛64(4):279-282. Available from: https://sid.ir/paper/34984/fa

    IEEE: کپی

    حمید میرزایی، محمدرضا نهایی، افشین جوادی، و مهدی احمدی منش، “مطالعه تاثیر برخی پروبیوتیک ها بر روی اشریشیاکلی O157:H7 در شرایط رشد توامان در شیر،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 64، no. 4، pp. 279–282، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34984/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button