مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

917
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

516
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات ویرجینیامایسین و پروتئین جیره در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره استاندارد توصیه شده توسط انجمن تحقیقات ملی آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین در تغذیه جوجه های گوشتی, آزمایشی در قالب یک طرح کاملا تصادفی به صورت فاکتوریل با دو سطح صفر و 25 قسمت در میلیون آنتی بیوتیک و دو سطح جیره استاندارد و10% پروتئین بالاتر از توصیه استاندارد با 3 تکرار و 25 قطعه جوجه گوشتی نژاد آرین برای هر تکرار به مدت 35 روز از سن 7 روزگی انجام گرفت. صفات مورد اندازه گیری شامل وزن بدن و ضریب تبدیل غذایی به طور هفتگی و گروهی از شاخص های مورد نظر در طول دوره پرورش بودند. در پایان هفته ششم از هر قفس دو قطعه جوجه به طور تصادفی انتخاب و پس از توزین و ذبح درصد لاشه و ضریب تبدیل غذایی اندازه گیری و مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. نتایج حاصل از این آزمایش نشان می دهد که در سن 6 هفتگی اثر ویرجینیامایسین در مورد هر دو نوع جیره باعث افزایش معنی داری در وزن بدن گردیده همچنین جیره ای که مطابق با شرایط تنش گرمایی تنظیم شده و همراه آنتی بیوتیک نیز بوده به طور معنی داری نسبت به بقیه جیره ها وزن بدن بالاتری را باعث گردیده است. در مورد ضریب تبدیل غذایی نیز در 6 هفتگی اضافه کردن ویرجینیامایسین به جیره ای که مطابق با شرایط تنش گرمایی تنظیم شده یعنی جیره استاندارد همراه با 10 درصد پروتئین بیشتر نسبت به عدم مصرف ویرجینیامایسین در آن جیره به طور معنی داری ضریب تبدیل غذایی را بهبود بخشیده است. یعنی به طور کلی جیره استاندارد همراه با 10 درصد پروتئین بیشتر و همراه با ویرجینیامایسین بهترین ضریب تبدیل غذایی را باعث شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسدی، بابک. (1385). بررسی اثرات ویرجینیامایسین و پروتئین جیره در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد جوجه های گوشتی. بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی)، 2(3)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/355835/fa

    Vancouver: کپی

    اسدی بابک. بررسی اثرات ویرجینیامایسین و پروتئین جیره در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد جوجه های گوشتی. بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی)[Internet]. 1385؛2(3):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/355835/fa

    IEEE: کپی

    بابک اسدی، “بررسی اثرات ویرجینیامایسین و پروتئین جیره در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد جوجه های گوشتی،” بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی)، vol. 2، no. 3، pp. 1–10، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/355835/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا