مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,170
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات استفاده از برخی الکترولیت ها در آب آشامیدنی بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 45

چکیده

 برای مطالعه تاثیر برخی از الکترولیت ها بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی, 780 قطعه جوجه از سویه آرین تهیه گردید و از 36 روزگی تا پایان هفته ششم تنش گرمایی به آنها اعمال شد. چهار الکترولیت کلرید پتاسیم, بیکربنات پتاسیم, کلرید آمونیم و کربنات پتاسیم که سطوح مصرفی هر یک از آنها شامل صفر, 0.15, 0.3, 0.45 درصد بود, جهت تعیین تاثیر آنها در یک دوره تنش حرارتی سیکلی (4 ساعت در شبانه روز), با دمای 35 درجه سانتی گراد در رطوبت نسبی 55-45 درصد, در آب آشامیدنی به کار برده شدند. سپس تاثیر این الکترولیت ها بر عملکرد و درصد تلفات جوجه های گوشتی مورد بررسی قرار گرفتند. بر اساس نتایج حاصل به طور کلی الکترولیت های مورد استفاده در آب آشامیدنی, در زمان تنش حرارتی, بهبود صفات تولیدی و کاهش درصد تلفات جوجه های گوشتی را ایجاد نمود. بهترین ضریب تبدیل غذایی از مصرف کلرید پتاسیم و بیکربنات سدیم, مربوط به سطح 0.15 درصد, برای کلرید آمونیم مربوط به سطح 0.45 درصد وبرای کربنات پتاسیم مربوط به سطح 0.3 درصد بود. به کار بردن این سطوح از الکترولیت های مذکور به ترتیب 20.1, 18.8, 13.6 و 18.07 درصد کاهش در ضریب تبدیل غذایی, نسبت به تیمار شاهد را باعث شد. کاهش میزان تلفات برای سطح 0.15 درصد کلرید پتاسیم برابر 40 درصد, برای سطح 0.15 درصد بیکربنات سدیم برابر 24 درصد برای سطح 0.45 درصد کلریدآمونیم برابر 51.5 درصد و برای سطح 0.45 درصد کربنات پتاسیم برابر 64.9 درصد نسبت به تیمار شاهد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرشمس الهی، آزاده، مقدم، غلامعلی، ناظر عدل، کامبیز، و جان محمدی، حسین. (1381). اثرات استفاده از برخی الکترولیت‌ها در آب آشامیدنی بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی. دانش کشاورزی، 12(4)، 37-45. SID. https://sid.ir/paper/28714/fa

    Vancouver: کپی

    میرشمس الهی آزاده، مقدم غلامعلی، ناظر عدل کامبیز، جان محمدی حسین. اثرات استفاده از برخی الکترولیت‌ها در آب آشامیدنی بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی. دانش کشاورزی[Internet]. 1381؛12(4):37-45. Available from: https://sid.ir/paper/28714/fa

    IEEE: کپی

    آزاده میرشمس الهی، غلامعلی مقدم، کامبیز ناظر عدل، و حسین جان محمدی، “اثرات استفاده از برخی الکترولیت‌ها در آب آشامیدنی بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی،” دانش کشاورزی، vol. 12، no. 4، pp. 37–45، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28714/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button