APA:
کپیعطای صالحی، اسماعیل، قهرمانی فر، امین، نجف نجفی، مسعود، و عابدی قنبرآباد، محمدرضا. (1393). بررسی اثر فرایند فشار بالا بر خصوصیات امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیرتغلیظ شده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(3 )، 27-35. SID. https://sid.ir/paper/508802/fa
Vancouver:
کپیعطای صالحی اسماعیل، قهرمانی فر امین، نجف نجفی مسعود، عابدی قنبرآباد محمدرضا. بررسی اثر فرایند فشار بالا بر خصوصیات امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیرتغلیظ شده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(3 ):27-35. Available from: https://sid.ir/paper/508802/fa
IEEE:
کپیاسماعیل عطای صالحی، امین قهرمانی فر، مسعود نجف نجفی، و محمدرضا عابدی قنبرآباد، “بررسی اثر فرایند فشار بالا بر خصوصیات امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیرتغلیظ شده،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 27–35، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508802/fa