مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,161
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

719
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات ضد باکتریایی عصاره آبی سیر بر روی باکتری های شایع عامل اسهال در شرایط آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 357 | صفحه پایان 367

کلیدواژه

عصاره آبی سیر (AEG)Q2
حداقل غلظت ممانعت کنندگی (MIC)Q2
حداقل غلظت باکتری کشی (MBC)Q2

چکیده

 زمینه و هدف: سیر با نام علمی Allium sativum, دارای اثرات ضد میکروبی طبیعی بوده و برای مقابله با عوامل عفونت زا استفاده می شود. هدف از انجام این مطالعه, بررسی اثر غلظت های مختلف عصاره آبی پودر سیر (AEGP) و عصاره آبی قرص سیر (AEGT) بر روی سه باکتری سالمونلا تیفی موریوم, شیگلا دیسانتریه و اشرشیا کولی در شرایط آزمایشگاهی (in vitro) می باشد.مواد و روش کار: در این مطالعه, عصاره های آبی سیر بر اساس روش Bakri و Douglas تهیه گردیدند. همچنین برای تعیین حداقل غلظت ممانعت کنندگی(MIC)  و حداقل غلظت باکتری کشی(MBC)  این عصاره ها از روش استاندارد لوله ای (Standard Tube Test) استفاده شد.یافته ها: MIC دو عصاره AEGP و AEGT بر روی سالمونلا تیفی موریوم, شیگلا دیسانتریه و اشرشیا کولی به ترتیب 12.5, 12.5, 6.25mg/ml و 40, 40,20mg/ml  بدست آمد.MBC  این عصاره ها بر روی سه باکتری مورد مطالعه به ترتیب 25, 25,12.5mg/ml  و 80, 80,40mg/ml  بود. بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه, در شرایط آزمایشگاهی اثر ممانعت کنندگی و فعالیت باکتری کشی AEGP بر روی هر سه باکتری تحت آزمایش بطور معنی داری بیشتر از AEGT می باشد (P<0.05).نتیجه گیری: نتایج این تحقیق نشان داد که عصاره آبی سیر (AEG) بخصوص عصاره آبی حاصل از پودر سیر تازه, در شرایط آزمایشگاهی دارای اثرات ضد میکروبی قابل توجهی بر روی میکروارگانیسم های تحت آزمایش عامل اسهال بوده و پیشنهاد می شود جهت بررسی اثرات این عصاره در شرایط درون تنی (in vivo) و انجام ارزیابی های بالینی, مطالعات بیشتری صورت پذیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قدیمی پور، رحیم، صدیق اعتقاد، سعید، چلنگر، رقیه، علی پوریگانه، مهدی، خدیری، بابک، و افکاری، غلامرضا. (1394). اثرات ضد باکتریایی عصاره آبی سیر بر روی باکتری های شایع عامل اسهال در شرایط آزمایشگاهی. مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، 7(2)، 357-367. SID. https://sid.ir/paper/187052/fa

    Vancouver: کپی

    قدیمی پور رحیم، صدیق اعتقاد سعید، چلنگر رقیه، علی پوریگانه مهدی، خدیری بابک، افکاری غلامرضا. اثرات ضد باکتریایی عصاره آبی سیر بر روی باکتری های شایع عامل اسهال در شرایط آزمایشگاهی. مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی[Internet]. 1394؛7(2):357-367. Available from: https://sid.ir/paper/187052/fa

    IEEE: کپی

    رحیم قدیمی پور، سعید صدیق اعتقاد، رقیه چلنگر، مهدی علی پوریگانه، بابک خدیری، و غلامرضا افکاری، “اثرات ضد باکتریایی عصاره آبی سیر بر روی باکتری های شایع عامل اسهال در شرایط آزمایشگاهی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، vol. 7، no. 2، pp. 357–367، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/187052/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button