APA:
کپیحاتمی، ثمانه، یاورمنش، مسعود، و محمدی ثانی، علی. (1394). بررسی و مقایسه ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های آبی دانه دو واریته کرچک روی پاتوژن های شاخص غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(48)، 89-97. SID. https://sid.ir/paper/72411/fa
Vancouver:
کپیحاتمی ثمانه، یاورمنش مسعود، محمدی ثانی علی. بررسی و مقایسه ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های آبی دانه دو واریته کرچک روی پاتوژن های شاخص غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(48):89-97. Available from: https://sid.ir/paper/72411/fa
IEEE:
کپیثمانه حاتمی، مسعود یاورمنش، و علی محمدی ثانی، “بررسی و مقایسه ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های آبی دانه دو واریته کرچک روی پاتوژن های شاخص غذایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 48، pp. 89–97، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72411/fa