APA:
کپیعین علی افجه، مریم، پوراحمد، رضوان، اکبری آدرگانی، بهروز، و آذین، مهرداد. (1398). بررسی مقدار اسیدهای آلی, ویژگی های میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(2 (پیاپی 56) )، 245-255. SID. https://sid.ir/paper/361988/fa
Vancouver:
کپیعین علی افجه مریم، پوراحمد رضوان، اکبری آدرگانی بهروز، آذین مهرداد. بررسی مقدار اسیدهای آلی, ویژگی های میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(2 (پیاپی 56) ):245-255. Available from: https://sid.ir/paper/361988/fa
IEEE:
کپیمریم عین علی افجه، رضوان پوراحمد، بهروز اکبری آدرگانی، و مهرداد آذین، “بررسی مقدار اسیدهای آلی, ویژگی های میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 2 (پیاپی 56) ، pp. 245–255، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/361988/fa