APA:
کپیدیبازر، پریسا، خسروشاهی اصل، اصغر، و زمردی، شهین. (1395). بهینه سازی مقدار فیبر انگور و کیتوزان در ماست میوه ای پروبیوتیک با استفاده از سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(51)، 75-88. SID. https://sid.ir/paper/71790/fa
Vancouver:
کپیدیبازر پریسا، خسروشاهی اصل اصغر، زمردی شهین. بهینه سازی مقدار فیبر انگور و کیتوزان در ماست میوه ای پروبیوتیک با استفاده از سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(51):75-88. Available from: https://sid.ir/paper/71790/fa
IEEE:
کپیپریسا دیبازر، اصغر خسروشاهی اصل، و شهین زمردی، “بهینه سازی مقدار فیبر انگور و کیتوزان در ماست میوه ای پروبیوتیک با استفاده از سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 51، pp. 75–88، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71790/fa