APA:
کپیخمیریان، رضاامیر، جوینده، حسین، حصاری، جواد، و برزگر، حسن. (1396). بهینه سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک پرتقالی تولیدشده بر پایه تراوه. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 185-197. SID. https://sid.ir/paper/72763/fa
Vancouver:
کپیخمیریان رضاامیر، جوینده حسین، حصاری جواد، برزگر حسن. بهینه سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک پرتقالی تولیدشده بر پایه تراوه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):185-197. Available from: https://sid.ir/paper/72763/fa
IEEE:
کپیرضاامیر خمیریان، حسین جوینده، جواد حصاری، و حسن برزگر، “بهینه سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک پرتقالی تولیدشده بر پایه تراوه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 185–197، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72763/fa