مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

431
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی/ میکروبی و پروفیل کروماتوگرافی گازی ماست سین بیوتیک

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 59

چکیده

ماست سین بیوتیک با افزودن پروبیوتیک های هوازی (لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس) و بی هوازی (بیفیدوباکتریوم بیفیدوم) و اینولین به داخل ماست تهیه شد. اثرات پروبیوتیک های هوازی و بی هوازی, زمان نگهداری و اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی/ میکروبی ماست سین بیوتیک از نظر اسیدیته, ویسکوزیته, سینرزیس و میزان بار میکروبی مورد بررسی قرار گرفت. برای استخراج و شناسایی پروفیل مواد فرار (مساحت سطح کلی پیک ها و ارتفاع کلی پیک ها) نمونه های ماست از روش ریز استخراج از فضای فوقانی با فاز جامد-کروماتوگرافی گازی (HS-SPME-GC) به وسیله فیبر نانوساختار پلی آنیلین استفاده شد. برای بررسی اثر نوع پروبیوتیک (هوازی و بی هوازی), درصد اینولین و زمان نگهداری ماست بر روی خواص فیزیکوشیمیایی/ میکروبی ماست سین بیوتیک از طرح آماری مرکب بهینه استفاده شد. نتایج نشان داد که پروبیوتیک های هوازی و بی هوازی, اینولین و زمان نگهداری ماست بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست تاثیر می گذارند و ارتباط معنی داری بین خواص فیزیکو شیمیایی ماست و پروفیل مواد فرار کروماتوگرافی گازی (مساحت سطح کلی پیک ها و ارتفاع کلی پیک ها) وجود دارد. تحقیق ارائه شده, محاسبه بار میکروبی از طریق بررسی مساحت سطح کلی پیک ها و ارتفاع کلی پیک های نمونه های ماست را امکانپذیر می سازد. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبودی، نسیبه، علیزاده، محمد، و پیرسا، سجاد. (1398). مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی/ میکروبی و پروفیل کروماتوگرافی گازی ماست سین بیوتیک. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(3 (57 پیاپی) )، 45-59. SID. https://sid.ir/paper/362574/fa

    Vancouver: کپی

    عبودی نسیبه، علیزاده محمد، پیرسا سجاد. مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی/ میکروبی و پروفیل کروماتوگرافی گازی ماست سین بیوتیک. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(3 (57 پیاپی) ):45-59. Available from: https://sid.ir/paper/362574/fa

    IEEE: کپی

    نسیبه عبودی، محمد علیزاده، و سجاد پیرسا، “مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی/ میکروبی و پروفیل کروماتوگرافی گازی ماست سین بیوتیک،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 3 (57 پیاپی) ، pp. 45–59، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362574/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button