APA:
کپیتوکلی فدیهه، مریم، نجف نجفی، مسعود، و محمدی ثانی، علی. (1392). ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(2 (پیاپی 16))، 9-19. SID. https://sid.ir/paper/176599/fa
Vancouver:
کپیتوکلی فدیهه مریم، نجف نجفی مسعود، محمدی ثانی علی. ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(2 (پیاپی 16)):9-19. Available from: https://sid.ir/paper/176599/fa
IEEE:
کپیمریم توکلی فدیهه، مسعود نجف نجفی، و علی محمدی ثانی، “ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 2 (پیاپی 16)، pp. 9–19، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176599/fa