مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

318
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

463
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب

صفحات

 صفحه شروع 60 | صفحه پایان 69

چکیده

 عناب از لحاظ تغذیه ای و دارویی یکی از میوه های ارزشمند است. با این وجود ماندگاری آن در شرایط دمای محیط کوتاه است. علی رغم اینکه خشک کردن میوه یک روش معمول برای نگهداری درازمدت آن می باشد, انتخاب مرحله مناسب بلوغ در هنگام برداشت و شرایط خشک کردن میوه به منظور دارا بودن حداکثر ارزش غذایی و حفظ خواص آنتی اکسیدانی در طی فرآیند پس از برداشت و فرآوری بسیار حائز اهمیت است. از این رو, اثر دمای خشک کردن (45 و 60 درجه سانتی گراد) و مرحله بلوغ خوراکی (بالغ ترد و رسیده کامل) بر ویژگی های کیفی, حسی و خواص آنتی اکسیدانی میوه عناب ارزیابی شد. نتایج نشان داد که مقادیر بیشتری از فنل کل, اسید آسکوربیک و شاخص های رنگ پوست میوه شامل روشنایی, قرمزی و کروما در مرحله بالغ ترد در میوه موجود بود. افزایش در اسید آسکوربیک, فعالیت آنتی اکسیدانی کل و مقادیر روشنایی, قرمزی و کروما در میوه های خشک شده در دمای کمتر (45 درجه سانتی گراد) به دست آمد, در حالی که افزایش در شاخص هیو در میوه های خشک شده در دمای بیشتر (60 درجه سانتی گراد) حاصل شد. به طور کلی, از نظر خصوصیات حسی و خواص آنتی اکسیدانی, میوه های برداشت شده در مرحله رسیده کامل که در دمای کمتر (45 درجه سانتی گراد) خشک شده بودند, مطلوب تر ارزیابی شدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرادی نژاد، فرید، کاظمی، علی، خیاط، مهدی، و فرهنگ فر، همایون. (1398). تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب. پژوهش های میوه کاری، 4(1 )، 60-69. SID. https://sid.ir/paper/362927/fa

    Vancouver: کپی

    مرادی نژاد فرید، کاظمی علی، خیاط مهدی، فرهنگ فر همایون. تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1398؛4(1 ):60-69. Available from: https://sid.ir/paper/362927/fa

    IEEE: کپی

    فرید مرادی نژاد، علی کاظمی، مهدی خیاط، و همایون فرهنگ فر، “تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب،” پژوهش های میوه کاری، vol. 4، no. 1 ، pp. 60–69، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362927/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button