APA:
کپیمرادی نژاد، فرید، کاظمی، علی، خیاط، مهدی، و فرهنگ فر، همایون. (1398). تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب. پژوهش های میوه کاری، 4(1 )، 60-69. SID. https://sid.ir/paper/362927/fa
Vancouver:
کپیمرادی نژاد فرید، کاظمی علی، خیاط مهدی، فرهنگ فر همایون. تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1398؛4(1 ):60-69. Available from: https://sid.ir/paper/362927/fa
IEEE:
کپیفرید مرادی نژاد، علی کاظمی، مهدی خیاط، و همایون فرهنگ فر، “تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب،” پژوهش های میوه کاری، vol. 4، no. 1 ، pp. 60–69، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362927/fa