مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,288
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

798
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ادغام خشک کن جابجایی و تشعشعی جهت کاهش زمان خشک شدن

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 50

چکیده

 مقدمه: سبزیجات و میوه ها به دلیل مقدار رطوبت بالایشان بسیار در معرض فاسد شدن قرار می گیرند. یکی از مشکلات اساسی صنایع وابسته به کشاورزی در ایران, افزایش تلفات محصول در مرحله خشک کردن بدلیل طولانی بودن زمان آن است.مواد و روش ها: یکی از روش های معمول در خشک کردن موادغذایی مانند میوه جات, خشک کردن به روش جابجایی است. در این تحقیق برای مدلسازی از مدل فیلم نازک برای یک خشک کن جابجایی پیوسته استفاده شده است و علاوه بر بدست آوردن پروفایل مقدار رطوبت جسم در طول خشک شدن, زمان خشک شدن نیز محاسبه گردیده است. بمنظور مدلسازی, معادلات انتقال جرم و حرارت به طور همزمان به کمک روش عددی با کمک نرم افزار MATLAB حل شده است. سپس نتایج حاصل از مدلسازی با نتایج آزمایشگاهی موجود در مراجع مقایسه گردید.یافته ها: همچنین اثر تغییرات دمای هوا در محدوده 30oC تا 60oC و تغییرات سرعت در محدوده 1 تا 3 بر زمان خشک شدن نیز بررسی شده است. نتایج نشان داد که میزان رطوبت با افزایش دما و سرعت سریعتر کاهش یافته و زمان خشک شدن کم می شود.نتیجه گیری: جهت افزایش راندمان حرارتی, خشک کن جابجایی و تشعشعی در هم ادغام شده که نتیجه آن کاهش زمان خشک شدن می باشد. نتایج نشان می دهد که با ادغام این دو روش تا 58% زمان خشک شدن میوه کاهش می یابد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

پهلوان زاده، حسین، حدیدی، سیما، و قاسمی، محمدرضا. (1392). ادغام خشک کن جابجایی و تشعشعی جهت کاهش زمان خشک شدن. علوم غذایی و تغذیه، 10(3 (پیاپی 39))، 39-50. SID. https://sid.ir/paper/143274/fa

Vancouver: کپی

پهلوان زاده حسین، حدیدی سیما، قاسمی محمدرضا. ادغام خشک کن جابجایی و تشعشعی جهت کاهش زمان خشک شدن. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1392؛10(3 (پیاپی 39)):39-50. Available from: https://sid.ir/paper/143274/fa

IEEE: کپی

حسین پهلوان زاده، سیما حدیدی، و محمدرضا قاسمی، “ادغام خشک کن جابجایی و تشعشعی جهت کاهش زمان خشک شدن،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 10، no. 3 (پیاپی 39)، pp. 39–50، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143274/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button