APA:
کپیعشقی، سارا، هاشمی، مریم، محمدی، عبدالرضا، بدیعی، فوژان، محمدحسینی، زهرا، احمدی صومعه، کریم، و قناتی، کیاندخت. (1392). تاثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری و ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی پس از برداشت. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 9-19. SID. https://sid.ir/paper/121442/fa
Vancouver:
کپیعشقی سارا، هاشمی مریم، محمدی عبدالرضا، بدیعی فوژان، محمدحسینی زهرا، احمدی صومعه کریم، قناتی کیاندخت. تاثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری و ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی پس از برداشت. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(2):9-19. Available from: https://sid.ir/paper/121442/fa
IEEE:
کپیسارا عشقی، مریم هاشمی، عبدالرضا محمدی، فوژان بدیعی، زهرا محمدحسینی، کریم احمدی صومعه، و کیاندخت قناتی، “تاثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری و ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی پس از برداشت،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 9–19، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121442/fa