APA:
کپیخزایی، اسماعیل، پیروزی فرد، میرخلیل، زینالی، فریبا، و علی زاده خالدآبادی، محمد. (1399). بررسی اثرات فرمولاسیون, نوع پوشش و شرایط بسته بندی برمیزان آب اندازی ژامبون گوشت و مرغ طی دوره نگهداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(2 (پیاپی 62) )، 251-269. SID. https://sid.ir/paper/363822/fa
Vancouver:
کپیخزایی اسماعیل، پیروزی فرد میرخلیل، زینالی فریبا، علی زاده خالدآبادی محمد. بررسی اثرات فرمولاسیون, نوع پوشش و شرایط بسته بندی برمیزان آب اندازی ژامبون گوشت و مرغ طی دوره نگهداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(2 (پیاپی 62) ):251-269. Available from: https://sid.ir/paper/363822/fa
IEEE:
کپیاسماعیل خزایی، میرخلیل پیروزی فرد، فریبا زینالی، و محمد علی زاده خالدآبادی، “بررسی اثرات فرمولاسیون, نوع پوشش و شرایط بسته بندی برمیزان آب اندازی ژامبون گوشت و مرغ طی دوره نگهداری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 2 (پیاپی 62) ، pp. 251–269، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363822/fa