APA:
کپیملکی، گیسو، سالمی، بهاره، و صداقت، ناصر. (1400). تاثیر پوشش آلوئه ورا-لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات پس از برداشت خیار (رقم نگین). علوم و صنایع غذایی ایران، 18(113 )، 109-120. SID. https://sid.ir/paper/364008/fa
Vancouver:
کپیملکی گیسو، سالمی بهاره، صداقت ناصر. تاثیر پوشش آلوئه ورا-لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات پس از برداشت خیار (رقم نگین). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(113 ):109-120. Available from: https://sid.ir/paper/364008/fa
IEEE:
کپیگیسو ملکی، بهاره سالمی، و ناصر صداقت، “تاثیر پوشش آلوئه ورا-لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات پس از برداشت خیار (رقم نگین)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 113 ، pp. 109–120، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/364008/fa