مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

397
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

531
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پوشش آلوئه ورا-لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات پس از برداشت خیار (رقم نگین)

صفحات

 صفحه شروع 109 | صفحه پایان 120

کلیدواژه

بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP)Q1

چکیده

 پوشش آلویه ورا-لیمونن به همراه بسته بندی اصلاح شده (MAP) برای بهبود ویژگی های کیفیت خیار گلخانه ای رقم نگین مورد استفاده قرار گرفت. نمونه ها با محلول آلویه ورا-لیمونن (10٪ + 3٪ حجمی/حجمی) پوشش دهی و در دو شرایط گازی مختلف بسته بندی شدند: A (21% O2 با 12 منفذ به قطر 5mm), B (10% O2 + 5% CO2, MAP فعال). بسته ها به مدت 15 روز در دو دمای 20 و 4 درجه سانتیگراد نگهداری شده و آزمایشات هر 5 روز یک بار روی نمونه ها انجام شد. خصوصیات پس از برداشت خیار مانند آنالیز گاز, افت وزن, سفتی, pH, مواد جامد محلول, محتوای کلروفیل, رشد قارچ و خصوصیات ارگانولپتیک بررسی شدند. اثرات متقابل پوشش, بسته بندی, دما و مدت زمان نگهداری نشان داد که پوشش آلویه ورا و MAP پارامترهای کیفی خیار را بهبود بخشیدند. با این حال, استفاده از MAP فعال در دمای بالاتر (20 درجه سانتیگراد) به مشکلات کیفیت منجر شده و فقط در نگهداری کوتاه مدت امکان پذیر است. استفاده ترکیبی از MAP فعال و پوشش آلویه ورا روی خیار یک روش کارآمد به عنوان جایگزین روش های سنتی برای کاربردهای تجاری پیشنهاد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ملکی، گیسو، سالمی، بهاره، و صداقت، ناصر. (1400). تاثیر پوشش آلوئه ورا-لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات پس از برداشت خیار (رقم نگین). علوم و صنایع غذایی ایران، 18(113 )، 109-120. SID. https://sid.ir/paper/364008/fa

    Vancouver: کپی

    ملکی گیسو، سالمی بهاره، صداقت ناصر. تاثیر پوشش آلوئه ورا-لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات پس از برداشت خیار (رقم نگین). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(113 ):109-120. Available from: https://sid.ir/paper/364008/fa

    IEEE: کپی

    گیسو ملکی، بهاره سالمی، و ناصر صداقت، “تاثیر پوشش آلوئه ورا-لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات پس از برداشت خیار (رقم نگین)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 113 ، pp. 109–120، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/364008/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button