APA:
کپیعزیزیان دهکردی، بهروز، زمین دار، نفیسه، قربانی، زهرا، و مصفی، لیلا. (1399). بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی خیار تازه برش خورده در بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده از جنس پلی پروپیلن حاوی نانوذرات رس. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 15(1 )، 83-92. SID. https://sid.ir/paper/397695/fa
Vancouver:
کپیعزیزیان دهکردی بهروز، زمین دار نفیسه، قربانی زهرا، مصفی لیلا. بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی خیار تازه برش خورده در بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده از جنس پلی پروپیلن حاوی نانوذرات رس. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛15(1 ):83-92. Available from: https://sid.ir/paper/397695/fa
IEEE:
کپیبهروز عزیزیان دهکردی، نفیسه زمین دار، زهرا قربانی، و لیلا مصفی، “بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی خیار تازه برش خورده در بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده از جنس پلی پروپیلن حاوی نانوذرات رس،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 ، pp. 83–92، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397695/fa