مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

447
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

570
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی خیار تازه برش خورده در بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده از جنس پلی پروپیلن حاوی نانوذرات رس

صفحات

 صفحه شروع 83 | صفحه پایان 92

چکیده

 سابقه و هدف: بسته بندی مواد غذایی از عمده ترین کاربردهای فناوری نانو در مبحث غذا است. از جمله نانوذرات مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی می توان به نانوذرات رس اشاره کرد. این تحقیق با هدف بررسی اثر فیلم حاوی نانو ذرات رس و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده به منظور کاهش فساد و افزایش عمر ماندگاری برش های تازه خیار انجام شد. مواد و روش ها: تاثیر بسته بندی با فیلم حاوی نانوذرات رس بر برش های خیار بررسی شد. آزمون به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی با سه سطح در فاکتور میزان رس (0, 1 و 3%) و شش سطح در فاکتور زمان (0, 3, 5, 7, 9 و11 روز) با سه تکرار انجام شد. برش های خیار در بسته بندی های از جنس پلی پروپیلن حاوی 1 و 3% نانوذرات رس و پلی پروپیلن بدون ذرات نانو (نمونه کنترل) تحت اتمسفر اصلاح شده بسته بندی شد. سپس بسته ها در دمای 1± 4 درجه سانتی گراد در رطوبت نسبی 2 ± 90% ذخیره سازی شد. ارزیابی بار میکروبی در فواصل 5-3 روز و ویژگی های شیمیایی, میزان کلروفیل, بافت, رنگ در فواصل 2 روز انجام شد. یافته ها: نمونه کنترل طی 11 روز نگهداری وزن بیشتری از دست داد (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عزیزیان دهکردی، بهروز، زمین دار، نفیسه، قربانی، زهرا، و مصفی، لیلا. (1399). بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی خیار تازه برش خورده در بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده از جنس پلی پروپیلن حاوی نانوذرات رس. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 15(1 )، 83-92. SID. https://sid.ir/paper/397695/fa

    Vancouver: کپی

    عزیزیان دهکردی بهروز، زمین دار نفیسه، قربانی زهرا، مصفی لیلا. بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی خیار تازه برش خورده در بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده از جنس پلی پروپیلن حاوی نانوذرات رس. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛15(1 ):83-92. Available from: https://sid.ir/paper/397695/fa

    IEEE: کپی

    بهروز عزیزیان دهکردی، نفیسه زمین دار، زهرا قربانی، و لیلا مصفی، “بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی خیار تازه برش خورده در بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده از جنس پلی پروپیلن حاوی نانوذرات رس،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 ، pp. 83–92، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397695/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button