APA:
کپیشهدادی ساردو، علی، صداقت، ناصر، تقی زاده، مسعود، و میلانی، الناز. (1396). تاثیر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خیار گلخانه ای رویال طی دوره نگهداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(2 (پیاپی 42))، 363-378. SID. https://sid.ir/paper/143564/fa
Vancouver:
کپیشهدادی ساردو علی، صداقت ناصر، تقی زاده مسعود، میلانی الناز. تاثیر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خیار گلخانه ای رویال طی دوره نگهداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(2 (پیاپی 42)):363-378. Available from: https://sid.ir/paper/143564/fa
IEEE:
کپیعلی شهدادی ساردو، ناصر صداقت، مسعود تقی زاده، و الناز میلانی، “تاثیر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خیار گلخانه ای رویال طی دوره نگهداری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 363–378، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143564/fa