مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

999
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

802
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

آیا بر اساس نگرش و تجربه مادران، غذا بر تشنج کودکان مبتلا به صرع تاثیر دارد؟

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 83

چکیده

 مقدمه: تشنج از شایع ترین مشکلات نورولوژی اطفال است. این مطالعه به منظور بررسی نگرش و تجربه مادران کودکان مبتلا به صرع در مورد تاثیر غذاهای مختلف بر تشنج (تشدیدکننده, تخفیف دهنده و بی تاثیر) صورت گرفت.روش بررسی:در یک مطالعه مقطعی تحلیلی, نگرش و تجربه مادران کودکان مبتلا به صرع مراجعه کننده به درمانگاه اعصاب کودکان کلینیک ویژه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در مورد تاثیر مواد غذایی خاص به تفکیک گروه و نوع ماده غذایی خاص بر تشنج کودکشان, توسط پرسشنامه, بررسی شد.نتایج: 148 مادر در محدوده سنی 17 تا 52 سال (میانگین 6.6±31.6 سال) وارد مطالعه شدند. محدوده سنی فرزندان مبتلای آنها بین 1 تا 19سال (میانگین 3.8±6.2 سال) بود. 58.5% از کودکان پسر و 41.5 درصد دختر بودند, 80% از مادران نیز به موثر بودن غذا بر روی تشنج معتقد بودند. سطح سواد مادر, جنس کودک و کنترل بودن یا نبودن تشنج, تاثیری بر میزان اعتقاد به موثر بودن غذا بر تشنج نداشت. بیشترین تشدیدکننده تشنج بر اساس نگرش مادران به ترتیب شوری, ترشی و گریپ فورت و طبق تجربه خیار سبز و شیر و بیشترین تخفیف دهنده بر اساس نگرش آنها, قهوه و روغن گوسفند و طبق تجربه عسل و نبات بودند.نتیجه گیری: نتایج این بررسی نشان داد که درصد قابل توجهی از مادران معتقد به موثر بودن بسیاری از مواد غذایی بر روی تشنج هستند و لازم است که با استخراج ماده موثره مواد غذایی و آزمایش آن بر روی مدل های حیوانی و انسانی, در آموزش تغذیه بیماران مبتلا به صرع اهتمام ورزید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فلاح، راضیه، کاسب، فاطمه، و رجایی، محمدحسین. (1390). آیا بر اساس نگرش و تجربه مادران, غذا بر تشنج کودکان مبتلا به صرع تاثیر دارد؟. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، 19(1 (پیاپی 76))، 75-83. SID. https://sid.ir/paper/36426/fa

    Vancouver: کپی

    فلاح راضیه، کاسب فاطمه، رجایی محمدحسین. آیا بر اساس نگرش و تجربه مادران, غذا بر تشنج کودکان مبتلا به صرع تاثیر دارد؟. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد[Internet]. 1390؛19(1 (پیاپی 76)):75-83. Available from: https://sid.ir/paper/36426/fa

    IEEE: کپی

    راضیه فلاح، فاطمه کاسب، و محمدحسین رجایی، “آیا بر اساس نگرش و تجربه مادران, غذا بر تشنج کودکان مبتلا به صرع تاثیر دارد؟،” مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، vol. 19، no. 1 (پیاپی 76)، pp. 75–83، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/36426/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button