APA:
کپیمحسنی، نازنین مریم، میرزایی، حبیب اله، و مقیمی، معصومه. (1398). بررسی تأثیر پیش تیمارهای میدان الکتریکی پالسی و ریزموج بر برخی از خصوصیات روغن و کنجاله حاصل از دان سیاه. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(4 (پیاپی 58) )، 485-496. SID. https://sid.ir/paper/364673/fa
Vancouver:
کپیمحسنی نازنین مریم، میرزایی حبیب اله، مقیمی معصومه. بررسی تأثیر پیش تیمارهای میدان الکتریکی پالسی و ریزموج بر برخی از خصوصیات روغن و کنجاله حاصل از دان سیاه. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(4 (پیاپی 58) ):485-496. Available from: https://sid.ir/paper/364673/fa
IEEE:
کپینازنین مریم محسنی، حبیب اله میرزایی، و معصومه مقیمی، “بررسی تأثیر پیش تیمارهای میدان الکتریکی پالسی و ریزموج بر برخی از خصوصیات روغن و کنجاله حاصل از دان سیاه،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 4 (پیاپی 58) ، pp. 485–496، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/364673/fa