مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

301
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

480
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزودن سطوح مختلف سولفات، کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد، ذخیره روی در بافت ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 49

چکیده

 به منظور بررسی آثار افزودن سطوح مختلف سولفات, کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد, ذخیره روی در بافت ها و کیفت گوشت بلدرچین ژاپنی, آزمایشی با تعداد 400 قطعه بلدرچین جنس نر در قالب طرح کاملاً تصادفی با 10 تیمار آزمایشی و چهار تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره پایه حاوی 25/41 میلی گرم بر کیلوگرم روی و فاقد مکمل روی (شاهد), جیره پایه مکمل شده با سولفات روی در سه سطح 15, 25 و 35 میلی گرم در کیلوگرم, جیره پایه مکمل شده با کیلات روی در سه سطح 15, 25 و 35 میلی گرم در کیلوگرم و جیره پایه مکمل شده با نانو روی در سه سطح 15, 25 و 35 میلی گرم در کیلوگرم بودند. پرندگان تغذیه شده با جیره پایه + 25 میلی گرم در کیلوگرم کیلات روی دارای مصرف خوراک کمتر, افزایش وزن بیشتر و ضریب تبدیل خوراک بهتری نسبت به گروه شاهد بودند (05/0>P). در مقایسه با گروه شاهد, پرندگانی که با جیره پایه + 35 میلی گرم در کیلوگرم نانو روی در جیره تغذیه شدند ذخیره روی بیشتری در سرم, کبد, گوشت سینه و استخوان درشت نی داشتند (05/0>P). گوشت پرندگان تغذیه شده با جیره حاوی سطوح مختلف سولفات, کیلات و نانو روی دارای مالون دی آلدهید و افت خونابه کمتری نسبت به شاهد بود (05/0>P). با توجه به نتایج پژوهش حاضر, مکمل کردن جیره بر پایه دانه ذرت و کنجاله سویا در جوجه بلدرچین های ژاپنی با 25 میلی گرم در کیلوگرم کیلات روی موجب بهبود سرعت رشد و ضریب تبدیل خوراک در مقایسه با پرندگان گروه شاهد شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خالقی درمیان، حمیرا، باقرزاده کاسمانی، فرزاد، و مهری، مهران. (1398). اثر افزودن سطوح مختلف سولفات, کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد, ذخیره روی در بافت ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. تحقیقات تولیدات دامی، 8(4 )، 39-49. SID. https://sid.ir/paper/365417/fa

    Vancouver: کپی

    خالقی درمیان حمیرا، باقرزاده کاسمانی فرزاد، مهری مهران. اثر افزودن سطوح مختلف سولفات, کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد, ذخیره روی در بافت ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1398؛8(4 ):39-49. Available from: https://sid.ir/paper/365417/fa

    IEEE: کپی

    حمیرا خالقی درمیان، فرزاد باقرزاده کاسمانی، و مهران مهری، “اثر افزودن سطوح مختلف سولفات, کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد, ذخیره روی در بافت ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 8، no. 4 ، pp. 39–49، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365417/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button