APA:
کپیخالقی درمیان، حمیرا، باقرزاده کاسمانی، فرزاد، و مهری، مهران. (1398). اثر افزودن سطوح مختلف سولفات, کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد, ذخیره روی در بافت ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. تحقیقات تولیدات دامی، 8(4 )، 39-49. SID. https://sid.ir/paper/365417/fa
Vancouver:
کپیخالقی درمیان حمیرا، باقرزاده کاسمانی فرزاد، مهری مهران. اثر افزودن سطوح مختلف سولفات, کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد, ذخیره روی در بافت ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1398؛8(4 ):39-49. Available from: https://sid.ir/paper/365417/fa
IEEE:
کپیحمیرا خالقی درمیان، فرزاد باقرزاده کاسمانی، و مهران مهری، “اثر افزودن سطوح مختلف سولفات, کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد, ذخیره روی در بافت ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 8، no. 4 ، pp. 39–49، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365417/fa