مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

698
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

534
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر افزودن منابع معدنی، کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد، ذخیره آهن در بافت ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی

صفحات

 صفحه شروع 127 | صفحه پایان 137

چکیده

 به منظور بررسی اثرات افزودن سطوح مختلف منابع نمک معدنی, کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد, ذخیره آهن در بافت ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی, آزمایشی با تعداد 400 قطعه بلدرچین ژاپنی نر در قالب طرح کاملاً تصادفی با 10 تیمار آزمایشی و چهار تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل یک جیره پایه فاقد مکمل آهن (شاهد) و جیره های پایه مکمل شده با سطوح 60, 90 و120 میلی گرم در کیلوگرم سولفات, کیلات و نانو آهن بودند. پرندگانی که با مقدار 120 میلی گرم در کیلوگرم کیلات آهن تغذیه شدند, افزایش وزن بیشتری نسبت به گروه های شاهد, 60 و 120 میلی گرم سولفات داشتند )05/0>(P. تغذیه 90 و 120 میلی گرم نانو آهن باعث بهبود ضریب تبدیل خوراک در مقایسه با گروه های شاهد, سولفات و 60 میلی گرم کیلات آهن شد )05/0>(P. پرندگانی که با 90 و 120 میلی گرم در کیلوگرم کیلات و 120 میلی گرم نانو آهن تغذیه شدند, دارای آهن بیشتری در گوشت سینه نسبت به گروه های سولفات و شاهد بودند )05/0>(P. گروه 120 میلی گرم در کیلوگرم کیلات آهن ظرفیت نگهداری آب بیشتری را نسبت به تیمارهای شاهد, 60 و 90 میلی گرم سولفات, 60 میلی گرم کیلات و 90 میلی گرم نانو آهن و مقدار مالون دی آلدهید کمتر از گروه شاهد و 60 میلی گرم سولفات آهن داشت )05/0>(P. گروه 120 میلی گرم نانو آهن, میزان آهن کبد و سرم خون بیشتر و افت ناشی از پخت کمتر در مقایسه با تیمار شاهد داشت )05/0>(P. در پژوهش حاضر, اشکال و سطوح مختلف آهن, بر پارامترهای مورد بررسی, اثر متغیری داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پورطاهری، میثم، مهری، مهران، باقرزاده کاسمانی، فرزاد، و قزاقی، محمود. (1398). تأثیر افزودن منابع معدنی, کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد, ذخیره آهن در بافت ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 21(1 )، 127-137. SID. https://sid.ir/paper/208979/fa

    Vancouver: کپی

    پورطاهری میثم، مهری مهران، باقرزاده کاسمانی فرزاد، قزاقی محمود. تأثیر افزودن منابع معدنی, کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد, ذخیره آهن در بافت ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1398؛21(1 ):127-137. Available from: https://sid.ir/paper/208979/fa

    IEEE: کپی

    میثم پورطاهری، مهران مهری، فرزاد باقرزاده کاسمانی، و محمود قزاقی، “تأثیر افزودن منابع معدنی, کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد, ذخیره آهن در بافت ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 21، no. 1 ، pp. 127–137، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208979/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button