APA:
کپیپورطاهری، میثم، مهری، مهران، باقرزاده کاسمانی، فرزاد، و قزاقی، محمود. (1398). تأثیر افزودن منابع معدنی, کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد, ذخیره آهن در بافت ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 21(1 )، 127-137. SID. https://sid.ir/paper/208979/fa
Vancouver:
کپیپورطاهری میثم، مهری مهران، باقرزاده کاسمانی فرزاد، قزاقی محمود. تأثیر افزودن منابع معدنی, کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد, ذخیره آهن در بافت ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1398؛21(1 ):127-137. Available from: https://sid.ir/paper/208979/fa
IEEE:
کپیمیثم پورطاهری، مهران مهری، فرزاد باقرزاده کاسمانی، و محمود قزاقی، “تأثیر افزودن منابع معدنی, کیلات و نانو آهن به جیره بر عملکرد, ذخیره آهن در بافت ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 21، no. 1 ، pp. 127–137، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208979/fa