APA:
کپیهدایتی فرد، مسعود، کاووسی، سیده عاطفه، و خاورپور، مریم. (1395). مطالعه مقایسه ای شاخص های حسی, شیمیایی, میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب ماریناد پخته و سرخ شده تهیه شده از ماهی کپور نقرهای در زمان نگهداری در دمای 4oC. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 71(4)، 437-446. SID. https://sid.ir/paper/34994/fa
Vancouver:
کپیهدایتی فرد مسعود، کاووسی سیده عاطفه، خاورپور مریم. مطالعه مقایسه ای شاخص های حسی, شیمیایی, میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب ماریناد پخته و سرخ شده تهیه شده از ماهی کپور نقرهای در زمان نگهداری در دمای 4oC. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1395؛71(4):437-446. Available from: https://sid.ir/paper/34994/fa
IEEE:
کپیمسعود هدایتی فرد، سیده عاطفه کاووسی، و مریم خاورپور، “مطالعه مقایسه ای شاخص های حسی, شیمیایی, میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب ماریناد پخته و سرخ شده تهیه شده از ماهی کپور نقرهای در زمان نگهداری در دمای 4oC،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 71، no. 4، pp. 437–446، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34994/fa