APA:
کپیزاهدی، مهدی، حمیدی، زهره، و احمدی گاولیقی، حسن. (1398). بهینه سازی استخراج پکتین از تفاله گوجه فرنگی به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(1 (پیاپی 55) )، 91-105. SID. https://sid.ir/paper/365882/fa
Vancouver:
کپیزاهدی مهدی، حمیدی زهره، احمدی گاولیقی حسن. بهینه سازی استخراج پکتین از تفاله گوجه فرنگی به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(1 (پیاپی 55) ):91-105. Available from: https://sid.ir/paper/365882/fa
IEEE:
کپیمهدی زاهدی، زهره حمیدی، و حسن احمدی گاولیقی، “بهینه سازی استخراج پکتین از تفاله گوجه فرنگی به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 (پیاپی 55) ، pp. 91–105، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365882/fa