APA:
کپیصالحی، فخرالدین، و کاشانی نژاد، مهدی. (1397). اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(2)، 103-113. SID. https://sid.ir/paper/513297/fa
Vancouver:
کپیصالحی فخرالدین، کاشانی نژاد مهدی. اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(2):103-113. Available from: https://sid.ir/paper/513297/fa
IEEE:
کپیفخرالدین صالحی، و مهدی کاشانی نژاد، “اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 2، pp. 103–113، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513297/fa