APA:
کپیملک پور، زهرا، و انصاری، سارا. (1399). بررسی اثر پودر پوست انار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(102 )، 31-42. SID. https://sid.ir/paper/71808/fa
Vancouver:
کپیملک پور زهرا، انصاری سارا. بررسی اثر پودر پوست انار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(102 ):31-42. Available from: https://sid.ir/paper/71808/fa
IEEE:
کپیزهرا ملک پور، و سارا انصاری، “بررسی اثر پودر پوست انار بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 102 ، pp. 31–42، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71808/fa